maanantai 27. joulukuuta 2010

Sukkasillaan

Sain jouluaattona valmiiksi nämä sukat, jotka aloitin matkaneulena jo syksyisellä Tallinnanreissulla.

Lanka on Regian Cotton, eli puuvilla-villasekoitetta, jossa on siis ne sukalle pakolliset tekokuidut vahvikkeena. Olen erittäin onnellinen näistä nyt kun olen niitä ensimmäisen paivän koekäyttänyt. Näitä on siis tarkoitus pitää ihan jokapäiväisessä käytössä duunia lukuunottamatta. Ihanat jalassa, mukavat kengässä.

Pakerran pikakiireellä Fin-Ger RR:n kimpussa ja niinhän siinä kävi, että loppui lanka kesken. Siispä suuntasin Ogelin Lankamaailma Nordiaan ostamaan kaksi vyyhtiä tarvitsemaani punaista muliinilankaa. Samalla tankkasin ohuita sukkalankoja matkaan....

Ihania värejä ja ihania lankoja. Näitä lankamerkkejä en ole koskaan kokeillut, mutta nyt on aikomus kun olen ihastunut neulomaan näitä ohuita kenkiin mahtuvia sukkia. Nuo Raggegarnit tuli kaupanpäällisinä. En sitä lankaa ostaisi, mutta neulon kyllä sukat kun lankaa kaupanpäällisenä saan. Noh, näillä langoilla varmaan pärjää aika pitkälle ens vuotta! Lopuksi vielä ihanasta kortista, jonka Eija lähetti minulle joulupaketin mukana. Se oli hetken kadoksissa pojan huoteissa, kun kuva on hänenkin mielestään niin hauska!
Nyt ei kun sukkalankojen kimppuun!

3 kommenttia:

 1. Hyvät pyhien jatkot ja hyvät paluut arkeen! Hauska, että lahja oli mieleinen ja korttikin oli perheenkin mielestä onnistunut.
  T. eija

  VastaaPoista
 2. Oi oi mikä lankasatsi taas;) Siitä kylkiäislangasta tulee kyllä ihan hyvät ja napakat saapassukat. Kerästä tuli yks mun kokoinen sukka, kovin oli raskasta neuloa jäykkää lankaa mutta lopputulos on hyvä. Mutta en osta, en.

  VastaaPoista
 3. Melkoiset paketin sait aikaiseksi yhdestä puuttuvasta langasta :D. Minä olen vieläkin omien varastojen kimpussa, mutta saas nähdä kuinka kauan ;).

  Ohuita villasukkia on paitsi kiva käyttää, myös kiva tehdä.

  VastaaPoista