maanantai 4. kesäkuuta 2012

Pistelevältä ystävältä

Sain tänään ilokseni ilmoituksen isokokoisesta paketista, joka ei mahtunut perjantaina postilaatikkoomme. Siispä kaahasin fillarilla (jossa on muuten jo 450 km mittarissa) meidän postille heti töistä kotiuduttuani. Ja voi mikä ihanuus sieltä paketista postin pihassa paljastuikaan... Jo postikuoren ylälaidassa ollut rivi auringonkukka-merkkejä antoi odottaa jotain aivan ihanaa sisältöä. Se oli silti paljon ihanampaa kuin osasin kuvitellakaan!

Rouva Lumiruusun pistelemä ihana tyyny tekstillä "Stitching friends forever", taitaa olla Lizzie Kate-malli? Ja ihana auringonkukka-koriste, jonka ripustin jo keittiöön! Huomatkaa pieni puinen nappi pikkukoristeessa ja sakset isommassa tyynyssä!

Takapuolella oli tekijän "kuittaus" tyynyssä ja auringonkukkakoristeessa ihana auringonkukkanappi. Voi huokaus, tämä oli jo näin niin ihana, mutta ei tässä vielä kaikki. Rouva Lumiruusu muisti hyvin intohimoni Jardin Priven malleihin ja oli laittanut mukaan Moment de Calmen. Ja minulle uuden suunnittelijan JBW Designsin Friendship blossoms-mallin.Ja keväisen keltaista DMC:n lankaa sekä tokan Dragon flossin Fire Sprite-lankaa. Ja mahtavan kortin!

Olen aivan sanaton! Tuhannet kiitokset tästä ihastuttavasta paketista, joka on juuri minulle suunniteltu mahtava kokonaisuus. Tyyny istuu kuin nenä päähän sinisävyiseen olohuoneen sisustukseen! Ja sattuupa olemaan ensimmäinen koristetyynyni ikinä. Ja nuo mallit, eivät ainakaan helpota seuraavan työni valintaa. Ja nuo langat! Kyllä on juhlaa kun tuntee näin ihania ihmisiä!

15 kommenttia:

 1. On se ihana! *huokaus* Kuten koko pakettikin! Ja pistelijät myös, ihanaa sakkia!

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vain,ilo on kokonaan minun puolellani
  - Sinä ihana ihminen ! :)

  Muistan vieläkin aivan elävästi miten istumme viime kesänä Sinisen talon puutarhassa ja teimme ristipistoja.

  Visuaalinen ihminen kun olen minulle jää ihmisistä aina joku tietty mielikuva,Sinusta siis tulee aina mieleeni sininen väri ja auringonkukat :) :)

  Tyynyn malli on on tosiaan Lizzie Katen ,sain sen Ystävänpäivä-lahjaksi Kirsiltä ja tiesin heti kenelle sen teen ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti, kyllä Lumiruusu osaa tuon paketin tekemisen taidon!!!
  Molemmat pistelyt viimeistelyineen tosi kivoja ja JP:n malli taattua tavaraa:)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana ylläri tuollainen! Tosi nätti tyyny ja koko paketti.

  VastaaPoista
 5. Hieno paketti :) Tosin tekstistäsi en kyllä ymmärtänyt juuri mitään, kun puhun niin huonosti ristipistoilua ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana paketti Lumiruusulta! Siis tämäkö oli ihan yllätyspaketti eikä mikään vaihto tms...
  Minäkin olen ihastellut tuota JP:n mallia, nuo reunukset kun näyttää niin kivoilta pisteltäviltä. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa yllätyspostia, niin ajatuksella ja ystävyydellä koottu paketti.

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihana paketti!! Tällaisista ylläri-pylläreistä on hyvä mieli pitkän, pitkän aikaa :)

  VastaaPoista
 9. Aivan mielettömön ihana paketti, todella piristävä ylläri:) Kaunis neule tuossa alempana ja lutunen heppa:)Lämmintä kesää ja mukavia käsityö hetkiä sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 10. Kommenttina kommenttiisi, Virpi: Tuo CS on kuitenkin aika kiva lehti, vaikka kylkiäinen olikin jubileeta :D. Ja on toi englantilainen kuninkaallistenfanitus joteskin hauskaakin, hellyyttävää... (Sitäpaitsi tykkään englantilaisuudesta muuten, ja kruunutkin on kivoja. Noin jubileen ulkopuolella eritoten.)

  Ja muuten: Singer-kukkia löytyy mummulan navetanseinustalta ruostumasta. Ainakin tämä meidän. Jalusta pääsi sisälle kukkapöydäksi, vaikka karmean ruosteinen onkin. Tuo oli noita isin huutokauppaostoksia, oli intohimoinen huutaja :D. Mutta meillähän on sit sisällä ne 2 ihan hyväkuntoista polkuria. Ne ovat puolestaan "isänperintöä". Aivan ihanat, mutta tarttis lisää museotilaa :D.)

  VastaaPoista
 11. Kiitos lehtileikepostista! Piipahdan näin jussina kotona kissavahtina.
  Hyvää keskikesän juhla-aikaa teilla ja mukavaa kesää.

  VastaaPoista