perjantai 18. tammikuuta 2013

Winter Mystery Shawl 2012

Lähdin yllytyshulluna neulomaan talvimysteerihuivia viime vuoden lopulla. Ja valitsin langaksi ohuimman mahdollisen lankani huivilankavarastostani. Huiviin kuului myös lisätä helmiä, jotka sain ostettua harppusisar Siljalta.  Myös Mervi ja monet muutkin harppusisaret avasivat minulle enganninkielistä neuleohjetta ja niin sitä mentiin.

Lopputulos onkin ihan yllättävän hyvä. Eilen kun huivi oli neulottu mietin jo, että siitä tuli aivan liian pieni käytettäväksi. Tänään sain huivin pois pingotuksesta ja pääsin mallailemaan. Hyvähän siitä tuli!

Tämä on varmaan tälläinen pelkkä koriste, ei juurikaan lämmitä.. Toisaalta, voin käyttää sitä vaikka kesällä jonkun kesämekon kanssa. Mutta nyt on siis kokeiltu neuloa todella ohutta lankaa, lisätty neuleeseen helmiä ja vieläpä harjoiteltu neuleen pingoittamista. Pingoittamista pitää vielä treenata, että saan reunan oikenemaan. Nyt pingotin niin tiukalle, että tuli sahalaitaa...Oppia ikä kaikki! Lankaa kului 33 g ja helmiä työssä on suunnittelijan mukaan n. 730. Ne eivät vain näissä kuvissa näy. Ohje tulee maksullisena jossain vaiheessa tänne.


4 kommenttia:

 1. Kaunis pitsihuivi ja eipä paljon paina!
  Minäkin tein joku vuosi sitten pitsihuiveja jos jonkinlaista ja ohuitakin, helmiä laitoin joskus ohuen tuubihuivin reunaan.

  VastaaPoista
 2. Siitä tuli hieno.

  Eikä päässyt lankavarasto liian paljon kevenemään ;)

  VastaaPoista
 3. Wau miten kaunis huivi. Mutta auts! noin vähän lankaako siihen kului . . Mulla kun on 100g ohuen ohutta niin siitähän täytyy tehdä monta huivia että saa langan pois varastosta. Huh.
  Hienoa ku oot noin monta uutta asiaa huivin tiimoilla tehnyt ja oppinut.

  VastaaPoista