keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Kauluri ja iso kasa lehtiä ja muuta

Meillä oli neuletapaaminen Myyrmannin kauppakeskuksen Kulmakonditoriassa. Vanha jengi oli koossa, Angelique, Paella ja Nele sekä ihan uusikin tuttavuus, nimittäin Teppana Neulomosta. Olipa kiva tavata, toivottavasti nähdään toistamiseenkin. Mukana tällä kertaa kilkutteli puikkoja myös KristiinaS, jota en olekaan nähnyt piiitkään aikaan, sitten Myrtsin kirjastotapahtuman nimittäin. Kristiina oli raahannut mukanaan selkä vääränä omista varastoistaan poistuvia ristipistolehtiä. Sain ne kaikki! Lehti toisensa jälkeen ihania malleja. Erityisesti ihastelin noita espanjankielisiä lehtiä, jotka oli täynnä ihania malleja, yksi sellainen meni Nelelle pisteltäväksi. Lisäksi sain ison kasan ihanan vaaleanpunaista muliinilankaa. Kiitos paljon Kristiinalle, näille on varmasti paljon käyttöä!

Olen neulonut melko paljon, mutta vain tämä kauluri Fashion Alpaca-langasta on valmistunut. Poika oli onnessan, tämä ei kutita!

Sukakia olen neulonut useamman parin, mutta niitä ei ole vielä päätelty, joten niitä joskus myöhemmin. Ristipistojakin on tehty, mutta ei vielä mitään sellaista, mitä voisi julkaista....

3 kommenttia:

 1. Kaunis kauluri ja tuo kirjoneule on ihan uskomattoman upea!!

  Menen messuille jo perjantaina..voi että,olis ollut niin kiva tavata!!!

  VastaaPoista
 2. Kaulurista tuli hieno :). Tuosta langasta tehdyt neuleet eivät tosiaankaan kutita.

  VastaaPoista
 3. Kaunis on kirjoneule ja kauluri hieno. Minulta onkin mennyt ihan ohi, että olet perustanut blogin tänne bloggerin puolelle. Mutta onneksi huomasin tässä vaiheessa :)

  VastaaPoista