keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Kameran uusi koti

Muistinpas juuri, että tämä virkkausharjoittelu valmistui jo ennen ristipistoviikonloppua mutta en ole sitä vielä ehtinyt esitellä täällä.

Virkkasin siis kameralleni pienen säilytyspussin, johon kameran voi sujauttaa suojaan. Itseasiassa pussi on virkattu jo vuonna 2009 Norjan matkalla. Siinä on Tennesseen jämät ja kantohihnasta tuli liian lyhyt kun lanka loppui kesken. Sittenpä tekele jäi ufona pyörimään lankavarastooni kunnes sain uuden kameran mieheltäni synttärilahjaksi. Nyt päätin viimeistellä kamerapussin, jotta uudelle kameralle ei kävisi kuten vanhalle; linssiä suojaavat läpyskät jumittuivat kamerassa auki-asentoon, koska niiden väliin oli mennyt jotain likaa.... Tässä siis tuhottuna samalla yksi monta vuotta ufona ollut tekele. Koskahan sitä opettelis virkkaamaan?

5 kommenttia:

 1. JUU! Ogelissa nähdään lauantaina! Kiva jos kerkiit sinne tulemaan.

  VastaaPoista
 2. Minun mieheni oli kaukaa viisas ja osti suojapussin samalla kuin kameran :D. Hatunnoston arvoinen ufon tuhoaminen sinulla. Monella olisi voinut jäädä viimeistelemättä.

  VastaaPoista
 3. No mutta, kyllähän tuo ihan virkkaukselta näyttää, että mitäpäs sitä enempi opettelemaan :). Söpö laukku!
  Minusta minun kamera on hirmuinen "mohlo" vanhaan pokkariin verrattuna. Pokkaria tuli vietyä mukana lenkillekin, ja tuli otettua luontokuvia. Nyt tuota raahattavanisoa kameraa ei viitsi kiikuttaa lenkkipoluilla ihan muuten vaan. Ei siinä taida pussukatkaan auttaa... Täytyisi varmaan sijoittaa vielä erikseen pokkarikameraan...

  VastaaPoista
 4. .... ja minä just hukkasin kamerani. Sunnuntain puutarhamessuilla se mulla vielä oli, mutta sen jälkeen ei ole näköhavaintoa. Nyyh ja niisk ja kymmenen kirosanaa.

  VastaaPoista