sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kellon keväisempi ilme

Sain vihdoin selätettyä ristipistohassutuksen toisen työn, eli keväisen kellotaulun.

Nyt on päästetty talitintit irti. Ihan näin vihreää ei vielä ole, mutta piankos sitä näillä lämmöillä alkaa puutkin kunnolla vihertämään. Nurtsi on jo vihrenä. Kellotaulua on hankala kuvata kun salama loistaa muovisuojuksesta. Siis tarkempi kuva pistelystä.

Noin muuten nämä lomapäivät ovat kuluineet sekä herkutellessa,

että reippaasti rakennellessa, eli puutarhaan lämpölavaa nikkaroidessa. Ja tietysti olen myös kylvänyt yhtä jos toista.  Pasha on muuten kuulunut mun pääsiäsiherkkuihin siitä lähtien kun koulussa yläasteella köksän tunnilla tehtiin pääsiäisateria ja siinä oli jälkiruokana pehmeä pasha. Tykästyin reseptiin ja olen sitä joka vuosi keväällä jälkkäriksi tehnyt, edelleen sillä samalla vanhalla koulusta saadulla reseptillä. Nam.

7 kommenttia:

 1. Voi kuinka mukava kello. Itse ostin myös juuri lauantaina kellon, johon ilisi tarkoitus pistellä uusi kellotaulu. Makoisaa Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo pistelysi =D. Saisikos tuon pashareseptinkin? Olisinkohan kerran kokeillut ja sillä reseptillä ei ainakaan tullut niin herkkua, että olisin toiseen kertaan tehnyt.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kello! Minullakin on vaihteeksi toinen ristipistoufoistani työn alla, se helpompi nyt aluksi. Ja appelsiinijuustokakku jäähtymässä :).
  Maukasta Pääsiäistä teille koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kello :). Meidän pääsiäisemme on mennyt pihatöissä ja retkeillessä.

  VastaaPoista
 5. Ihana pistely, voi melkein kuulla lintujen liverryksen kun sitä katselee :) Aurinkoisia päiviä ja mukavia piha/kasvihuone askareita toivottaa Hilima

  VastaaPoista
 6. Kellosta tuli hieno! Minäkin eilen miehen kanssa kävelyllä katselin pikkulintuja ja tuli oikein hinku etsiä joku pistalymalli, jossa olisi pikkulintu :)

  VastaaPoista