torstai 9. kesäkuuta 2011

Silkkisukkaset

Jos Tallinnasta raahataan lankaa niin onneksi niistä valmistuukin ainakin joskus jotain. Tässä todistekuva viimeisimmän reissun ensimmäisestä korkatusta lankasatsista, eli ne paluumatkalla aloitetut sukat Regia Silk Colorista.

Lankaa kului vaivaiset 60 g, eli aika paljon vielä olis jäljellä tätäkin sorttia... Mutta nyt on niin hitsin kuuma keli, että kun noi yhdet keskeneräset villasukat saan tuolta korin pohjalta pois pyörimästä keskityn helteiden ajan vain puuvilla/bambulankoihin!

Keväällä Tukholmasta tuotu minipelagoni kukkii kauniisti, taitaa viihtyä kasvihuoneen lämmössä.

Ja lämpölavassa kurpitsat kasvoivat niin, että kansi piti ottaa pois, että mahtuvat.

Myös viiniköynnös näyttää kukkivan. Saadaanko me todella jo tänä kesänä omia rypäleitä???

Huomenna suuntaamme mummolaan ja lämpimän uintiveden äärelle. Ihanaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti pahin helle helpottaa, täällä on yksi, joka ei näin kuumista keleistä oikein perusta!

5 kommenttia:

 1. Kivat sukat. Minua harmittaa istua toimistolla kun kerrankin olisi riittävän lämmintä :D

  Mukavaa lomamatkaa :)

  VastaaPoista
 2. Nyt pistän sitten komenttiakin :), Hienolta näyttää nuo sukat jalassa ja näköjään selvisit sairastelematta kotiin. Hyvää matkaa, nauttikaahan lämpimistä vesistä!

  VastaaPoista
 3. Mukavat värit sukissa!

  Olen samoilla linjoilla, että helle pitkittyneenä ei ole enää kiva. Aurinkoiset kesäpäivät ja +21'C olisi varmaan sellainen ihanne :-). Jos saa toivoa. Ja yöllä satais, niin ilma ois happirikas.

  Ihania uintikelejä mummolaan!

  VastaaPoista
 4. Vau, viinirypäleitä! Kyselit silloin Ikaalisissa puutarhajutuista - oletko käynyt Irmelin blogissa (http://xstitchdreams.blogspot.com/)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset aivan kertakaikkisen ihanasta synttäripaketista! Kassi ja pussukka, oi ihanuuksia! Ja niiden sisällöt myös :-) Kiitos kiitos kiitos!

  VastaaPoista