sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Taimia, taimia

On se aika vuodesta kun meillä on keittiön pöytä ja kaikki muutkin ikkunanpielet täynnä taimia. Tänään istutin pelargonin taimet isompiin ruukkuihin.

Joka purkissa on lajin nimi myös, että voi sitten tehdä asetelmia vaikka ei ole vielä kukintoja... Myös tomaatit ovat päässeet nimikyltteineen isompiin purkkeihin keittiön eteläikkunalle paistattelemaan.

Nämä kyltit ostin Hyötykasviyhdistyksen pikku puodista. Tekstin pitäisi kestää auringonpaiste ja sade.

Seuraavaksi voin esitellä "pienen" synttärilahjatilaukseni. Itselleni lohtushoppailin muutaman uuden LHN:n mallin Casa Ceninasta Lady Ilmattaren avustuksella. Jostain syystä olen aivan totaalisen hurahtanut nyt LHN:ään.

Kauhea startiitti alkoi heti vaivata kun sain nämä käsiini. Heti pitäisi päästä pistelemään tuota pistelijän projektipussukkaa ja auringonkukkataloa vasemmasta alalaidasta... Sitä ennen on kuitenkin muutama pistely saatava valmiiksi, koska niillä deadline alkaa paukkua.

Äitienpäiväksi tuleva liina on onneksi jo hyvässä vaiheessa.... Ihanaa kevättä kaikille. Eikös se olekin kevään tuntu, kun aamulla täällä herättiin maa ja puut viiden sentin lumikerroksen alle peittyneenä!

Ja kaunis kiitos blogiystävilleni, jotka olette heittäneet minua jälleen kerran peräti kahdella eri haasteella! Tavalliseen tapaani unohdan kuitenkin niihin vastata, mutta yritetään muistaa seuraavalla kerralla, nyt on pakko painua pehkuihin, että jaksaa huomenna nousta aamulla ennen kukon laulua töihin...

5 kommenttia:

 1. Taidan olla vähän kateellinen tuosta viherpeukalostasi... :)
  Kaikista ihaninta shoppailua on just sellainen kun kerralla tilaa oikein kunnon satsin kaikkea ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Ihania tilauksia, minäkin olen nyt niin ihastunut noihin LHN:n pikkupistelyihin, onko ne nyt kuukausiornamentteja nimeltään. Minulla on vasta tuo "tweet" mutta seuraavassa tilauksessa tilaan kyllä jokusen lisää.

  VastaaPoista
 3. Komean näköisiä taimia.

  Minulla on perinteisesti mullalla täytettyjä ylläriruukkuja siellä täällä. Ylläreitä, koska en taaskaan viitsinyt kirjoitaa mitä ne sisältävät. No, ei niistä kumminkaan mitään vihreää nouse ylös, joten nimilapuilla ei ole niin väliäkään :D

  VastaaPoista
 4. Ja mun taimet on edelleen siemenpusseissa..

  VastaaPoista
 5. Vau mitä tilauksia, kyllä kannatti lohtushoppailla :).
  Mulla talvehti pelargoniat hyvin ja nyt mietin miten ne uskallan leikata, ettei mene ihan pilalle, niinkuin viime vuonna. Sinäko olet ihan siemenistä saakka laittanut nuo sun taimet?

  VastaaPoista