keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Tunnustuksia ja tunnustuksia

Ensinnäkin minua on muistettu tunnustuksilla, jotka tulivat Bemulta ja Huopatossuselta. Kovasti kiitoksia molemmille. Bemun tunnustus:


1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why

1. Tämä menee eteenpäin Puikkopapille (jonka blogia lukiessa olen useamman kerran inspiroitunut ristipisto-ostoksille...), Ninnulle (jolla on kauniita kuvia sekä ihania ristipistotöitä), Lennulle (jonka blogista olen löytänyt usein linkkejä ihaniin malleihin), Kristiinalle (ihania merellisiä valokuvia ja kivoja neuleita ohjelinkkeineen).
2. Perheeni
    Käsityöt
    Kotini

Ja sitten Huopatossusen tunnustus:

Jaan sen eteenpäin Lumiruusulle, jonka blogissa on ihania valokuvia sekä Ninnulle, jonka blogissa on niinikään ihastuttavia kuvia käsitöistä.

Ja sitten ne ostostunnustukset;
olen siis ostellut koko kasan ihania ristipistolehtiä ja niiden mukana tuli kivoja kylkiäisiä, joulukorttitarpeita ja kiva kalenteri. Lehdissä on oikein paljon kaikkea totetuttamisen arvoista.


Ja sitten ne ostokset sieltä Menitasta:

Ja kaikki vanhaa blogiani seuranneet muistanevat, että nuo puuvillalangat ostin Tikatan alesta kesäloman alkamisen kunniaksi heinäkuussa ja villat ovat peräisin tanskan matkalta. Ostin siis Menitasta vain puikot, joilla aion neuloa nuo langat. Puiset puuvillalle tarkoitetut ovat Knit Prota ja Metalliset nro 2:sen puikot Addin. Ei siis vieläkään lankaa..... Hyvä minä!

4 kommenttia:

 1. Kun luin sanan "puikko" ajattelin että nyt se osti sen Addi-setin :D. Tosi vähin ostoksin selvisit Menitasta. Eikä vieläkään lankaa - hyvä sinä :).

  VastaaPoista
 2. Oih, Kiitos! Olen otettu. Katsotaan koska kerkiin vastata noihin kyssäreihin yms. Taitaa olla edelliseenkin vastaamatta. Tai siis mähän en yleensä tämmösiin vastaile mutta taisin luvata joskus vastausta johonkin niin kait se tän kerran täytyy.
  Ostin tänään Sypressistä 2 kerää ale lankaa lapsen lapasiin. Ihanuudet sai jäädä kaupan hyllyille.

  VastaaPoista
 3. Ihana Virpi! Kiitos tosi kivasta yllätyksestä!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta, vaikka syy on vähintäänkin kyseenalainen: apua, en halua yllyttää ketään kuluttamaan, minähän olen ajatusmaailmaltani ihan vihreä, kiireestä kantapäähän! :)

  VastaaPoista