lauantai 4. syyskuuta 2010

Uusi blogi, tervetuloa!

Tervetuloa lukemaan uutta blogiani!

Olen huimaa vauhtia neljääkymppiä lähetyvä yhden lapsen äiti, joka asustaa Vantaalla kera miehen, lapsen, akvaariokalojen ja kahden kilpikonnan. Olen täysin hurahtanut neulomiseen, ristipistoiluun ja muihin käsityölajeihin. Lisäksi pidän puutarhanhoidosta, melomisesta, retkeilystä, uimisesta ja tietenkin ratsastamisesta.

Aikaisemmin pidin blogia Novitan Neulomossa. Muutin siitä käytännön asiasta johtuen, että olen osallistunut useisiin ristipistovaihtoihin viime aikoina eivätkä ristipistoystäväni voi käydä kommentoimassa blogiini jos eivät satu tilaamaan Novitan lehteä. Lisäksi tämä blogi tarjoaa paljon laajemman mahdollisuuden erilaisten sivujuttujen esittelylle.

Olen siinä mielessä tyypillinen käsityön harrastaja että taidan jalon hamstraamisen taidon. Koti pursuaa tarviketta joka lähtöön ja aina netissä surffatessa tai kaupan lankahyllyllä lankoja hiplatessa useampikin malli tai tarvike huutaa päästäkseen mukaani alati ahtaammaksi käyvään työhuoneeseeni. Onneksi valmistakin tulee, tosin tuskastuttavan hitaasti. Tosiasia on ettei millään ehdi tehdä kaikkea mitä mieli tekisi.

Tässä blogissa on siis tarkoitus esitellä sekä valmistuneita että keskeneräisiä projekteja sekä uusimpia hankintoja. Tervetuloa seuraamaan kuinka onnistun pienentämään alati paisuvaa lanka- ja ristipistotarvikevarastoani!

11 kommenttia:

 1. Onnea Uuteen Blogiin täältäkin! Kiva käydä täällä vieraisilla. Novitan blogit alkaa jossain vaiheessa ahdistaa kun aihepiiri on niin rajoitettu, mutta tänne saa laittaa mitä tahansa :))

  VastaaPoista
 2. Hei Virpi!

  Kiva kun Sinäkin tulit tänne bloggeriin niin minäkin voin laittaa viestiä sinulle ja ihailla kauniita käsitöitäsi!!
  En muista onko ollut juttua siitä että minäkin aloitin bloggauksen vasta viime tammikuussa.
  Uskomattoman paljon ihania ihmisiä(kuten Sinä!) on tullut tutuksi jo tänä aikana... :)
  Mukavaa Viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Heips!

  Onnea uudelle blogille. Seuraan blogeja Readerilla, joten sinun blogisi seuraaminen helpottuu huomattavasti kun muutit tänne bloggeriin.


  Itsekin olen harkinnut blogin perustamista kun olen tällä hetkellä innostunut noista tempauksista ja raportointitarvetta olisi.

  Hoo

  VastaaPoista
 4. Hei Virpi! Kiva, kun tulit tänne, jolloin voin antaa sinulle kommenttejakin! Täällä saa paljon vapaammin kirjoitella ja esitellä käsitöitä ym. mukavaa. Leppoisaa sunnuntaita sinulle ja kaikille rakkaillesi! Käyhän vieraissa!

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa tänne :) Minäkin olen aina muistaessani käynyt tutkailemassa Novita blogiasi, mutta niiden seuraaminen on vain niin vaivalloista (readerin käyttäjä ja kommentointimahdottomuus).

  VastaaPoista
 6. Heh-heh, kirjoitin, että "erinomainen asia, että perustit blogin tänne vapaille markkinoille, niin kommentoiminenkin sujuu" - JA arvaas mitä: kommenttini hävisi ("blogger error 503", kuulemma :D, eli ei se vaikeuksitta aina suju täälläkään.)
  No, joka tapauksessa: tervetuloa!

  VastaaPoista
 7. Hoo! Ehdottomasti kannattaa perustaa blogi jos olet tempauksissa mukana. Tämän pitäminen on hauskaa ja samalla saa omat tekeleet muistiin!

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa tänne bloggeriin! Tosi kiva kun nyt voi kommentoida juttujasi!

  VastaaPoista
 9. No jopas alkoi mielenkiintoinen blogi hetkenpäästä tuntua tutulle ;D jostain mutkien kautta tänne "eksyin" :) Kiva kun olet bloggerin puolella niin pääsen kommentoimaan :)

  VastaaPoista
 10. No heipä hei! Löysinhän minäkin tänne... :)Mulla olis vielä ne sun kankaat tallessa..

  VastaaPoista