perjantai 29. heinäkuuta 2011

Pariisin matkamuisto

Pitihän sieltä Pariisista joku matkamuisto mukaan saada. Ja koska Eiffelissä käytiin kiipeilemässä niin tämä kirjanmerkki oli kuin mulle tehty.

Ensimmäinen viimeistelemäni kirjanmerkki muuten, vähän piti funtsia mutta onhan se lopulta aika yksinkertainen juttu. Pieneen kokoon nähden pistoja on paljon, koska kuva on kirjottu tiheälle aidalle. Le Bonheur des Dames-tyylistä poiketen oli kyllä mieletön määrä jälkipistoja, koska tuo tornin kuvio ei olisi näin pieneen muuten syntynyt. Tykkään kovasti lopputuloksesta.

Nyt pistelen sitä huono-onnista hassutustyötäni, jonka alkuvuodesta aloitin kirjomaan väärälle puolelle aidanauhaa. Nauhan oikea puoli oli niin paljon kauniimpi, että alku oli pakko purkaa. Onneksi ei ollut paljoa purkamista. Mutta langasta jäi punaista väriä valkeaan nauhaan. Ja nyt onnistuin uudelleen pistelemään väärin ja nauhaan jäi taas punaista väriä toiseen kohtaan, onneksi se uusi ainakin varmasti peittyy... Saa nähdä mitä siitä tulee... Mutta sitkeästi pistelen sen nyt vaikka ottaakin päähän.

Viimeinen yhteinen lomaviikko on alkamassa ja tämä porukka viettää osan siitä merellisessä ilmapiirissä. Ihanaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kivan näköinen kirjanmerkki. Hyvä idea hankkia matkamuisto joka on säännöllisesti käytössä. Nyt voit aina lukemaan ryhtyessäsi muistella matkaanne. Hyvää merireissua :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kirjanmerkki! Hieno marjasaalis tuolla edellisessä viestissä. Mukavaa lomaviikkoa! Samoin minulla on vielä ensi viikko lomaa.

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs kirjanmerkki. Nautinnollista lomaviikkoa! Kesää on onneksi jäljellä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kirjanmerkki. Ja voi että sinun pihamaasi tuottaa satoa!

  VastaaPoista
 5. Hieno kirjanmerkki, matkamuistot pysyvät hyvin muistoissa, kun katselee tuota merkkiä:) Ihana kukkanen, kukkii niin kauniisti ja voi että mikä marjasaalis ,nam...:) Mukavan leppoista syksyä! T:Näpertelijä

  VastaaPoista