maanantai 2. tammikuuta 2012

Hassutuspäivitys nro2

Ristipistoilun merkeissä alkanut tämä päivä. Olen siis vielä tämän viikon lomalla katsomassa meidän juniorin perään. Ensi viikola sitten alkaa taas koulu ja työt. Tein aamulla jälkipistot toiseen kynttiläservettirenkaaseen ja aloitin pistelemään kelloja.

Aika hyvä startti siis tämänvuotiselle hassutukselle, kaksi pisteltyä ja kaksi aloitettua. Ja illalla on luvassa vielä lisää. Meillä on pienimuotoinen hassutusten aloittelu muutaman pistelijätutun kanssa.

Käytiin muuten kävelyllä pojan kanssa aamupäivällä. Tässä hieman myrskytuhoja pojan koulun pihalta.

Kuusi on kaatunut osittain koulun pihalle rikkoen piha-aidan. Lisää kaatuneita kuusia on läheinen metsikkö täynnä.

Toivottavasti nämä ehditään raivata pois ennen koulun alkua.

4 kommenttia:

 1. Reipas aloitusvauhti on ollut sinullakin :-) Onnittelut talitiaistyön valmistumisesta!

  VastaaPoista
 2. Huh mikä vauhti päällä täällä :) Kivoja renkaita tulossa.

  Talitiaistyö on tosi nätti!

  VastaaPoista
 3. No on tosiaan kiva alku!

  Mitäs, piankos noihin suomenkielisetkin värssyt pusaisi, noihin Jean Austen -yms. juttuihin. Täytyisi vain hakea ko. kohdat kirjoista, että tulisi käännettyä oikein... Mutta kyllä Jane Austen saa ehkä enkuksikin olla, kun on kerran alkuperäiskieli.

  Voi, ei Lennu ole minullekaan vielä näitä joulunjälkeisiä tilauksia lähettänyt, nuo päivittämäni ovat kalenteritarjouksia :). Varmaan näitä uudempia saa odotella hiukan aikaa, sillä tilauksia on varmaan aika runsaasti. Siitä päätellen, että kaupan sivu oli aika tukossa silloin ekana loppuunmyyntipäivänä.

  VastaaPoista