lauantai 7. tammikuuta 2012

Valmista ja aloitettua

Minihassutukseni etenevät huimaa tahtia. Olen saanut jopa viimeisteltyä kaksi hassutusta, ensinnäkin maanantaina pistelemäni linnut viimeistelin tälläiseksi nauhaksi.

Meni sitten pahasti vinoon tuon yhden linnun pistelty osuus, miten sekin onnistui, en tiedä. Miikka kyllä pyörähti katsomassa mitä teen, mutta ei kuulemma koskenut mihinkään... Eilen pistelin ja viimeistelin myös viime syksynä rouva Lumiruusulta saamani ruusunapin.

Kaksi hassutusta siis jo jopa valmiina asti. Tänään minulla oli kylässä Daniela, jonka kanssa pistelimme monta ihanaa tuntia. Sain melkein tehtyä loppuun tämän päivän projektini, rp-lehden mukana tulleen ilmaiskitin.

Ja sain myös valmiiksi ensimmäisen sukkaparin tälle vuodelle, 7 Veikan jämälangoista parin sukkia, langan kulutus 100g.

4 kommenttia:

 1. Ooo, sä oot ollu ahkera. Laitan tähän saman tekstin ku Eilallekin siitä tuijan käpykuvasta:

  Ahaa, että taitaa olla tuija se kasvi. Mä tutkin sitä nyt tarkemmin ku sain vinkin mikä se vois olla. Kummalliset ne ns. kävyt siinä on.

  VastaaPoista
 2. Rouva on ollut sitten ahkerana :) Aivan mahtavaa, harmittaa vietävästi etten päässyt tulemaan, elän toivossa että seuraavalla kerralla...Viikonloput on niin hankalia säätää isännän työn takia :/

  Kerroinko mä muuten ihanasta unestani? Musta oli tullut niin pätevä, että neuloin kolme! paria sukkia illassa...huoh...

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteät sukat :)

  Hirmuista vauhtia nuo ristipistosi edistyvät. Minun ainoa ristipistotyöni on aloittamattomana hyvässä tallessa, joko kuopuksen huoneessa tai minun käsityötarvikkeissani. Tai sitten olen vienyt sen kirrätyskeskukseen.

  VastaaPoista
 4. Koskas pidetään se uforistipistotapaaminen? Ei tuo minun ufoni tuolta laatikosta muuten kaivaudu esille. En kyllä voi käsittää tuota pistelytahtiasi...

  VastaaPoista