maanantai 20. helmikuuta 2012

Kevättä ilmassa

Talvi on parhaimmillaan mutta minulla on jo kevättä rinnassa. Johtunee varmaan päivän pitenemisestä. Joka tapauksessa näin lomalle lähtiessä tarvitsin vielä yhdet kenkiin hyvin mahtuvat sukat ja niinpä neuloin Sitronin trekking-langasta itselleni ihanan keväisen väriset sukat.

Lanka oli ihanaa neulottavaa ja väri suorastaan koukuttava.  Lankaa kului 62g ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Lomalla kun ollaan niin oli tarkoitus hiihtää. Eilen käytiinkin pieni lenkki, mutta tänään alkoi taas nenä vuotaa. Flunssakausi jatkuu... Siispä olen ehtinyt pistelemään ja tänään valmistui tämä ihana Les grilles de Marysen keväinen malli.

Pidin kovasti mallin pistelystä ja teen varmasti vielä toisenkin tälläisen itselleni. Tämän pistelyn viimeistelen koristeeksi, joka on yhtenä osana Ristipistoilijat-blogin arvontavoitossa.

6 kommenttia:

 1. Noiden sukkien väri on niin herkullisen keväinen! Ihanat...

  VastaaPoista
 2. Kivat sukat :) Päivä on tosiaan pidentynyt vauhdilla niin että jo töihin lähtiessäkin on valoisaa. Eikä kohta tarvitse tehdä aamulenkkiäkään pimeässä. Tosin kuka käskee lomallakin lähteä ulos ennen aamukuutta ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat tuli sukista! Jos jämälangalle ei löydy käyttöä, niin joku ostaisi sen mieluusti... Siitä tulisi kaunis lisä tuohon jämälankapeittoon. :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniin väriset sukat! Sinun ristipistotyösi ovat myös tosi kauniita! Toivottavasti selviät vain pienellä nuhalla flunssasta!

  VastaaPoista
 5. Onpas tosiaan kivan keväänväriset sukat! Täällä jo räystäät tippuu. (Pitääpi yrittää muistaa varoa päätään, ettei osu - se on meillä lasten kanssa jokapäiväisen kasvatuskeskustelun aihe: muista katsoa ylös, varsinkin seinän vieressä...)

  VastaaPoista