perjantai 3. helmikuuta 2012

Shoppailtu on

Lunta sataa taivaan täydeltä ja pääkaupunkiseudulla on ollut kaamea liikennekaaos koko päivän. Aivan kaamea kaaos on ollut myös työpaikalla koko viikon. Onneksi on viikonloppu edessä ja ensi viikolla tiedossa koulutuspäivä tiistaina. Jos vaikka sais vähän hengähtää. Eilen oli Harppujen tapaaminen Jumbossa. Aloitimme kolmannen toimintakautemme. Ihanaa oli nähdä paljon vanhoja tuttuja ja saatiinpa taas pari uuttakin innokasta neulojaa mukaan. Tämänhetkinen projektini, eli villaliivi vironvillasta pojalle on edennyt hyvin.

Violariumista tuli viimeiset tilaukset juuri torstaina. Kasa lehtiä ja vielä muutama ihanaakin ihanampi malli.

Ja Atalielta ihania keväisen värisiä lankoja. Kiitos Lennulle parhaasta ristipistokaupasta Suomessa ja onnea uusiin opintoihin!

Alkutalven jouluaattoni ei torstaina loppunut näihin pikku ostoksiin. Neuleharppuystäväni Nele on suunnittelemassa muuttoa ulkomaille ja ystävällisenä ihmisenä autoin hieman kaappien tyhjennyksessä (siis Nelen kaappien nimenomaan)....

Sopuhintaan tehtiin kaupat aidakankaista, Anchorin ja jonkin kiinalaisen valmistajan lankatokista, hieman aloitetusta ristipistopakkauksesta ja parista kanavatyöstä. Aika hassu juttu, mutta olen nuo samaiset kanavatyöt jo kertaalleen tehnyt, ne löytyvät vanhempieni seinältä ja itseasiassa tauluja on 4 erilaista. Että ei täällä anakaan ihan heti tekemiset lopu kesken...

Ja pakko tunnustaa, että jotain pientä tilasin Atelje MArgarethaltakin. Isä nimittäin suurkeis hämmästyksekseni ilmoitti, että kyllä kelpaisi hänellekin merimaisemalla varustettu ristipistotaulu ja joku kiva matkailuautoaiheinen taulu myös.... Pakko oli käydä Margarethalta tilaamassa kun kerran ihan pyydettiin. Ne ostokset eivät ole vielä saapuneet eivätkä ihan pian saavukaan, Margarethalla on aina ollut pitkät toimitusajat. Siispä ei auta muu kun iskeä kiinni näihin tekeillä oleviin... Jospa nyt olisi ostokset tehty ainakin vähäksi aikaa..

8 kommenttia:

 1. Noniin, tulihan ne joululahjat sieltä. :D :D
  Jaa mikä liikennekaaos? Ihan hyvin pääsin aamulla töihin ja sieltä pois. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä selvästikin.

  VastaaPoista
 2. Mull on yks alotettu tommonen musta-valkonen tääll mukana, en nyt muista mikä kuva. Mutt mä oon tehny ne ristipistolla, siis kaks oon tehny ja tää on kolmas.
  Huh huh, sun ostokset on nyt kyll olleet ihan valtavat. Et ikinä ehdi niitä tekemään.
  Ai niin, Kaunissaareen kulkee sit Cardinal Marine, se mitä me on pidetty parempana:)

  VastaaPoista
 3. Ei ollut kaaosta minunkaan työmatkallani. Selvästi pitää mennä ajoissa aamulla töihin ja riittävän myöhään kotiin...

  Hehe, kauankos on aikaa meidän Karnan reissuun, vajaat kaksi kuukauttako? Mä oikein odotan paljonko saat hamstrattua silloin ristipistoilujuttuja :DDD Ei muuta kuin pistelemään!

  VastaaPoista
 4. NEULEHARPUILLE tiedoksi, ja aivovoimisteluksi:
  Mä sanoin lähtiessä tulevani keväänkorvalla. Ihan sille halutulle päivälle en saanut edullista lentoa, mutta pari päivää aikaisemmin tulen. Tuo on kyllä ihan hoksattavissa;)

  Mä en oo räveltämössä ollenkaan, enkä mene.

  VastaaPoista
 5. Ihania ostoksia!! Tosi kivoja.

  VastaaPoista
 6. Upeat ostokset!
  Isa V.n hevos-sampleri on niin kaunis !!

  Atalien lankoja minäkin tilasin loppu-rysaäys alesta ja tietysti kokoelmista puuttuvia malleja.
  Kiva kuva talvisesta kasvihuoneesta ...siellä se odottaa uutta kasvukautta :)

  VastaaPoista
 7. Ihan kauheat ovat kuulemma liikenneolot olleet teilläpäin. Minä en siitä mitään tiedä; täällä on ollut mitä kuulaimpia pakkaspäiviä. Nyt on jo kovasti lauhtumaan päin, kun aamulla oli enää -27 astetta.

  Eipä hassummat ostokset sullakaan! Pongasin heti, että ostit kanssa Isa Vautierin heppamallin. Mulla on ollut sen pistely jo 1/2 v. jumissa (eli en ole koskenutkaan). Tarttis varmaan tehdä jotain, ettei tytär ehdi mennä heppahöperöiän ohi ennen kuin ehdin saada sen tehtyä...

  Juu-u, pistän toivoni hyviin äänisaaliisiin, vaikkei voitto (vielä tällä kertaa) kohdalle osuisikaan. Ja se Flashmob Finlandia on niin upea, että tykkäisin, vaikka olisi Salen mainosbiisi! :D

  VastaaPoista
 8. Ihania ostoksia. Noissa riittää hipelöimistä ja ihastelemista pitkäksi aikaa :)

  Kiitos synttärionnitteluista!

  VastaaPoista