torstai 29. maaliskuuta 2012

Vuodet vierivät

No niin, on taas se iloinen aika vuodesta kun vietän 25-vuotis syntymäpäiviäni. Olen saanut kasan lahjuksia, aivan ihania sellaisia. Ystäväni Seija neuloi ihanat tossut,

sekä kutoi keväisen kaitaliinan, joka pilkottaa tuolla Travellin Stitcherin alun alla.

Travelling Stitcher oli yksi niistä itselleni lahjaksi ostamistani LHN:n malleista ja se oli aivan pakko aloittaa näin synttäreiden kunniaksi, vaikka muutakin keskeneräsitä toki löytyy.... Lisäksi rakas siippani päätti ilahduttaa minua jollain oikein mieluisella ja tilasi minulle koko läjän suosikkilistallani olleita LHN:n malleja....

Eipä lopu pisteltävät LHN:t ihan heti kesken... Onneksi kohta on hieman tavallista pidempi viikonloppu tiedossa...  Sokerina pohjalla on Myrsyluodon Maijan kaikki jaksot sisältävä DVD.

Yritin lainata kirjastosta ko sarjaa katsottavaksi epätoivon vimmalla alkuvuodesta luettuani kirjasarjan alusta loppuun syksyn aikana. Lainasin ensin VHS-nauhat, mutta ne eivät olleet enää katsottavassa kunnossa. Sitten lainasin samaisen teoksen CD-levynä, mutta levyt olivat niin naarmuisia ettei niitäkään pystynyt enää katsomaan (kuinka huonosti ihmiset kohtelevatkaan kirjaston omaisuutta!!!!). Siippani sitten tilasi YLEshopista koko sarjan minulle, kun olen kuulemma niin suuri fani...

Äiti ja iskä lahjoivat minua kahdella ihanalla tyynyliinalla, joista ei ole kuvaa, koska joutuivat heti pesukoneeseen ja unohdin ottaa kuvat ajoissa... Lisäksi sain toivomiani sukkia (käytännöllisyys kunniaan!)
Suuri kiitos kaikille minua muistaneille!!!

9 kommenttia:

  1. Onnittelut synttäreiden johdosta! Sinäkin siis olet alkukevään lapsia.
    Ihana mies sinulla kun tuollaisia lahjoja hankkii! :)

    VastaaPoista
  2. Suloiset tossut! ...ja iiihania lahjoja siipalta.

    VastaaPoista
  3. Oho miten hienot lahja siippasi on antanut. Mistäs tommosen miehen sais?
    Onnittelut täältäkin, jos sitt vaikka lauantaina tarjois sulle tikkarin tai suklaapatukan;)

    VastaaPoista
  4. Onnea,onnea 29.3 on todellakin hyvä päivä viettää synttäreitä !! :)
    Kiitos kivasta ja käytännöllisestä lahjasta ja krassinkukka-kortista!
    ( minä keksin sille lahjalle jo vaihtoehtoisenkin
    käyttö-tarkoituksen)
    Laitoin sulle s.postia hotmail-osoitteeseen ;)

    VastaaPoista
  5. Onnea kovast jälkikäteen!
    Voi miten ihania malleja ja tossut on nätit!!!
    Minäkin tykkään Myrskyluoto-sarjasta, olen lukenut kirjat ainakin kahteen kertaan, sarjankin telkkarista pariin otteeseen vaan nyt sitä ei ole tainnut tulla moneen vuoteen. pitääkin käydä kirjastossa josko sieltä löytyisi käyttökelpoinen dvd.

    VastaaPoista
  6. Onnea sankarille :)

    Hienoja lahjoja olet saanut.

    Jos sulle tulee huomenna pakko-saada-olo niiden puuvillalankojen kanssa, niin laitat vain haluamasi langat mun koriin ja toimin lankakuriirina. Eikä kerrota kenellekään ;)

    VastaaPoista
  7. Onnittelut täältäkin. Voitkin sitten Tallinnan reissun jälkeen pitää Myrskyluoto-maratonin sunnuntaina. :)

    VastaaPoista
  8. Onnea! Kivoja lahjoja, ihania malleja.
    Minä kuuntelen usien Youtubesta Myrskyluodon Maijaa! Kun on tää iPad tässä keittiön pöydällä, niin aina välillä haen tosiaan Youtubesta lemppareita ja tuo on ehdottomasti yksi niistä. Jaa että Yleshop... mikä se on?? Tietääkö taas rahanmenoa minulle :) Täytyypä katsastaa.

    VastaaPoista
  9. Ihania lahjuksia!Ja onnittelut minultakin! :) Olen myös itse kevään lapsia;taidetaan olla aika samanikäisiäkin,arvelisin minä.

    VastaaPoista