maanantai 2. toukokuuta 2011

Kiirettä piti Vappuna

Kyllä oli kiireinen Vappu! Munkkeja paistettiin (hyviä olivat, ei jäänyt todistusaineistoa kuvattavaksi) ja herkuteltiin siman kanssa. Puutarhassakin ehdittiin ahertaa, mutta siitä kuvia myöhemmin. Vappupäivänä käytiin (jo lähes perinteeksi muodostuneella) Lintsillä. Päivä alkoi hyvissä ajoin Merimaailma Sealifen kaloja ja mahtavan hienoja akvaarioita ihastellen.

Vähemmän ihastunut olin erittäin huonosti käyttäytyviin venäläisiin turisteihin, jotka räiskivät kielloista piittaamatta valokuvia salamavalot välkkyen. Kala parat, kuinkahan paljon niitä kuolee ihan vaan ihmisten piittaamattomuuden takia? Hyviä kuvia kun saa ilman salamaakin, jos vaan osaa ottaa! Muutama suomalainenkin räiski kuvia salamalla, mäkätin myös heille.

Tietysti ajelimme myös kaikki mahdolliset ja mahdottomat laitteet. Sää oli puolipilvinen, oli melko viileää, mutta silti ihan kiva olla. Arvelimme jopa, että minua aikaisemmin vaivannut matkapahoinvointi ei tullut nyt esiin koska sää oli viileä. Hyvin mahdollista, sillä kärsin kovasti kuumasta ilmasta ja siihen päälle vielä jotain vatkausta niin olo on taatusti huono pitkään. Mutta nyt pääsin kokemaan nuoruuden huuman ja kaikki ne ihanat Lintsin kieputtimet!

Kuten edellisessä postauksessa kirjoitinkin niin ehdin myös hieman katsella telkkaa. Sain vain yhdet sukat valmiiksi, nämä "Villaa ylle"- keräykseen menevät miesten sukat Raggegarnista, jota sain kulumaan 135g.

Eipä siis supistunut lankasaldo tältä kuulta.... Olisi supistunut jos olisin saanut valmiiksi miehen puuvillasta neulotun paidan, mutta sitä pitää vielä viilata. Noh, nyt toukokuussa pistän paremmaksi!

5 kommenttia:

 1. Minä en tuommoisiin hilavitkuttimiin menisi, vaikka maksettaisiin - on nääs se matkapahoinvointi, eli samanmoiset tuntemukset saan jo ihan paikallistietä ajellessa. Tai itseasiassa, kyydissä istuessahan se yökötys vain tulee. Jos itse ajaa, on vissiin muuta ajateltavaa :D.

  Hassu juttu se blogini lukuongelma; joillain esiintyi, joillain ei, enkä olisi moisesta mittään tiennyt, ellei olisi pari tyyppiä kertonut :o
  Kun aloitan uudet sivut, en nappaa sinne enää isommin "vieraita linkkejä". Vahingosta viisastuu...

  VastaaPoista
 2. Vai Lintsillä vietitte vapun. Minua ei niin kylmänä päivänä olisi saanut istuskelemaan mihinkään laitteseen :D.

  VastaaPoista
 3. Veikeä kuva tuolta vuoristoradasta =D

  VastaaPoista
 4. Huh, olitsä oikeesti tuossa ja tuossa ja tossaki laitteessa?? Huh, mua ei niihin saa. Mieli tekis kyllä mut sitt alkaa pelottaa ja joskus ku oon johonki menny niin huimaa ja vaikka mitä, hyvä ettei sinne kuole.
  Jee jee, 10 yöt enää!

  VastaaPoista
 5. Linnanmäki on se Ainoa oikea Huvipuisto!

  Sanon tämän vaikka meidän kunnassa sijaitseva Powerpark-onkin uusi, siisti ja sopii ehkä vielä paremmin lapsiperheille koska sijaitsee tasaisella lakeudella ja
  lastenvaunuilla/pyörätuolilla pääsee siellä liikkumaan todella hyvin.
  Alueella on todella kauniit ruusu-istutukset ja muutenkin mieleenkiitoinen arkkitehtuuri.

  Silti Lintsillä on se aito ihana tunnelma ja tuoksu..ja meneehän tuottokin hyvään tarkoitukseen Lastenpäivän Säätiölle.

  VastaaPoista