sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Neulottua ja pisteltyä

Sain kesäpaitani valmiiksi jo toukokuun puolella, ihan toukokuun viimeisenä päivänä.

Lanka on Tennesseetä, vanhaa hyvää tummansinistä omasta varastosta ja malli kesän Novitasta. Olen tykännyt tästä langasta neuloa ja vielä sitä löytyy varastostakin varmaan useamman kesän tarpeiksi. Ei siis hätää vaikka Novita lopettaa tämänkin lempilankani. Ja kun tämän kevään värikarttakin on Tennesseen osalta sen verran ankea etten viitsi lähteä enää lisää lankaa hamstraamaan niin lankavarasto supistui jälleen 515 g.

Samana toukokuun viimeisen päivän iltana sain pisteltyä tämän LHN:n kuukausimallin.
Jostain syystä nämä kuukausimallit huutelevat nyt todella kovaa kun olen saanut ne kaikki haalittua.Pitänee siis aloittaa ja tehdä kesäkuussa kesäkuun malli, että pysyy aikataulussa... Viimeistely odottaa vielä lopullista ahaa-elämystä.  Pihalla olen saanut puuhattua kaikenlaista, vaikka sää onkin ollut niin kylmä, että vihannesten kasvu tuntuu suorastaan pysähtyneet. Retiisejä olemme sentään syöneet jo paljon, lisäksi omaa tuotantoa on ruohosipuli, raparperi, rukola ja kirveli. Niissä sitä syömistä onkin riittänyt.
Retiisit kasvavat hyvin laatikkopuutarhassa.

Juniori sai eilen hienon todistuksen toisen vuosiluokan päätteeksi ja lähti ansaitsemalleen kesälomalle mummolaan. Ratsastuskausikin päättyi hienoon laukkaosuuteen,
Tiukka mutka, keskittyneet ilmeet ja tukka pois silmiltä!

 tosin juhannusviikolla taitaa olla vielä treffit Silvertin kanssa.
Ihanaa kesänalkua kaikille, toivottavasti edes vähän lämpenee!
Belliksiä aronia-aidan reunustalla.


6 kommenttia:

 1. Kiva paita, eikä tuota pistelytahtiasi voi kuin ihmetellä! Ovatko nuo bellikset jonkun sortin esikoita? Tuntematon kasvi minulle, vaikka tutulta näyttääkin.

  VastaaPoista
 2. Ihana LHN-pistely ja kiva pusero, muutenkin kauniita kuvia. Ei meillä Bellikset (eikä muutkaan kukat sen puoleen...) vielä kuki alkuunkaan :)

  VastaaPoista
 3. Hieno kesäpaita - tulisi vain se kesä :)

  Tehdäänkö syksyllä vaihtikset belliksistä: minulla on valkoista ja vaaleanpunaista.

  VastaaPoista
 4. Hei nyt kerrot muillekin, miten olet onnistunut samaan omaan vuorokauteesi 48 tuntia käyttöön kun meillä muilla on käytössä vaan nuo kälyiset 24 tuntia, jotka ei riitä mihinkään?!??
  :D :D <3

  VastaaPoista
 5. Onpas oikein erityisen kivan mallinen neulepaita ja juuri tuon sävyinen sininen sopiikin Sinulle erityisen kauniisti! ;)

  Ai,ai mitä puutarhakuvia jälleen,reippaita retiisejä ja Bellikse eli suomeksi Kaunokaiset kukkivat teillä jo upeasti!!

  Onkohan mun lähettämä paketti tullut jo perille!?

  Huolestuttaa aina tuo postin kulku kun oon saanut ite lähiaikoina paketteja jotka on viipynet ja lopuksi olleet ihan pahvit revitty..ihan kuin olis aukaistu matkalla !! GRRRR....

  VastaaPoista
 6. Onpas nätti, kukkea pistely, ja kiva kesäpaita. Kaipa nuo kelitkin kohta kesäisiksi muuttuvat...

  VastaaPoista