keskiviikko 17. elokuuta 2011

Paita pojalle

Poika sai viime talvena mummilta ja vaarilta tälläisen neuleen.

Väri oli kovasti mieleen ja neule ahkerassa käytössä. Mutta lapset kasvavat ja nyt paita on auttamatta liian pieni. Onneksi äidin varastoista sattui löytymään pojalle mieleisiä värejä Tennesseetä, joten ei muuta kun äkkiä neulomaan uutta paitaa.

Sopivan väristä vetoketjua ei löytynyt, joten tein paidan. Ja kun tuli niin kiire niin ei tullut kaarrokeneuletta... Ei ehtinyt valmistumaan ekaksi koulupäiväksi, mutta tänään, toisena päivänä poika jo kirmasi kouluun paita päällään. T-paita oli tietysti alla, mutta aamulla on jo vähän viileämpi, joten pitkähihaiselle paidalle on käyttöä koulumatkalla. Ja äidin lankavarasto kutistui 370g. Hermotkin kuluivat, sillä paidan mittojen ottaminen kaarrokeneuleesta oli aika hankalaa. Hihat jouduin purkamaan irti ja neulomaan lisää pituutta... No, onneksi siitä tuli mieleinen.

Viime viikonloppuna olimme jälleen merellä. Saalis oli todella komea. Reilu 6 l mustikoita ja 2 kg kanttarelleja. Ja kaikki yhdestä ja samasta saaresta, joka on suosittu retkeilysaari...

5 kommenttia:

 1. Hieno paita ja komea sienisaalis :) Lasten vaatteet kutistuvat kovaa vauhtia ja tuntuu että aina kesän jälkeen garderobi menee uusiksi :D

  VastaaPoista
 2. Komian paidan oot neulonut ja nopeastikin vielä.

  VastaaPoista
 3. Ai nyt se sitten oikeasti valmistui ;)

  Hieno tuli!

  VastaaPoista
 4. Katohan, tyyli on hyvin pysynyt samana, ja onkin kyllä kivannäköinen paita!

  VastaaPoista
 5. Niin ne lapset kasvavat nopeasti, kaunis paita. Meidän pojalle ei enää kelpaa äidin tekemät paidat, onneksi sun pojalle kelpaa.

  VastaaPoista