sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Jälleen sukat

Aika on taas hurahtanut ihan siivillä. Lankavaraston kulutuksessa olen päässyt siihen pisteeseen, että kaikki 7Veikat on nyt tuhottu. Sain valmiiksi vielä yhdet naisten kokoa olevat sukat, joissa punainen raita on Jussia, lankaa kului 105g.

Nyt ei 7Veikkoja ole kuin parsinlangoiksi. Muutaman pistonkin olen ehtinyt tehdä. Hassutustöistä sain pisteltyä toisenkin sydämen, koristeita ei ole vielä viimeistelty.

Sensijaan aloin pistelemään viime vuodelta kesken jäänyttä keväistä seinätaulua. Vaikka talvi on parhaimmillaan niin keväiset mallit houkuttelevat jo.

Viime syksynä innostuin uudelleen myös lukemisesta. Poika alkoi lukea Harry Pottereita ja niin minäkin sitten luin koko sarjan, jo toistamiseen. Ja hyvin kesti sarja toisen lukukerran. Olemme pojan kanssa oikein kovia Potterfaneja. Muutakin on tullut luettua ja nyt minulla on menossa Myrskyluodon Maija-sarjan kolme ensimmäistä kirjaa, ensimmäinen jo luettuna, suosittelen lämpimästi, mahtava kuvaus menneestä ajasta ja saaristolaiselämästä.

Tuo Sofi Oksasen Puhdistus on jostain syystä ollut kesken jo vuoden päivät. Pitänee kunnostautua, että saa kivan kirjanmerkin jonkun uuden kirjan väliin. Aikaa on kulunut myös Hyötykasviyhdistyksen tämänvuotista siemenluetteloa selaillessa...

Tilausta tehdessäni yritän pitää järjen päässäni ja muistaa pienen pihamme luomat rajoitteet viljelyinnostukselleni...

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. noniin, kyllä ne langat hupenee...siis jollei niitä osta lisää. Itse annoin mummilleni kolmet eri langat neulontaa varten :)
  Tuossa sun viime vuoden valmistuneet neuleet oli ihana myssy:)

  Hih, tuli niin hassuja kirjoitusvirheitä äsken, että oli ihan pakko poistaa ja kirjoittaa uusiksi :D

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat ,tuo karpalonpunainen raita on ihana ja muutenkin just tuo punainen sävy jotenkin nyt niin viehättää että pitäis varmaan tehdä mun aloitettua Ruusutyötä DMC 816 langalla---
  Hassutus-Pupuliinit on ihania ,just mun makuun.
  Ja kyllä-keväiset kukka yms. mallit tuntuu nyt juuri oikein houkuttelevilta..ihanaa kun on neljä vuodenaikaa !

  Siemenluettelot ja vas.kuvastot on todella kivaa iltalukemista..

  VastaaPoista
 4. Kiitos saariaikataulutiedosta. Mä jo innokkaana kurkin laivureiden sivuja josko olis tietoa tullut. Mutta ei, ja sultahan selvitys asiaan sitten tulikin. Miten se niin jänskättää vaikka tietää, että toukokuun puolen välin tienoilla sinne paatin pitäisi mennä.
  Mulla on nyt täällä jäänut lukeminen kokonaan, miksköhän;) Muumikirjan luin, se minkä mukaan ostin, mutta oli niiiiin vaikeaselkoinen että tarvii vielä pureskella sitä.

  VastaaPoista
 5. Pirteän väriset sukat. Minäkin yritin tuhota seiskaveikkavarastoni kuopuksen torkkupeitteeseen, mutta sitten tuli kutsu sinne Novitan haastatteluun ja varastoni kasvoi uudelleen ;)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa kuulla, että meillä on yhteinen ehdokas :).

  Sanopas muuta, alkaa kevätmallien haikailu vissiin samaan tahtiin päivien pidentymisen kanssa.

  Tuota Puhdistusta en ole saanut minäkään luetuksi - itse asiassa en edes aloitettua. Minkäs teet, elän nyt teinikirjallisuusvaihetta :D.

  VastaaPoista
 7. Sukkia tarvitaan aina vuodesta toiseen. Kivat sukat.

  VastaaPoista
 8. Kauniit sukat, nuo värit ovat sellaiset joita minä tykkään. Jotenkin sitä vaan sekoaa noita siemenluetteloita lukiessa, ja tulee tilattua vaikka mitä.

  VastaaPoista