sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Jämälangoista

Poika kasvoi siis ulos vanhasta liivistään. Uusi piti saada, niin paljon poika edellistä liiviään piti. Värivaihtoehdot olivat vain vähissä ja siniseen liiviin olipakko neuloa vihreitä raitoja, jotta lanka riittäisi. Onneksi myös vihreä on pojan lempiväri.

Liiviin kului 145g lankaa ja nyt sekä sinistä että vihreää lankaa on vain pienet keränloput jäljellä.

Joku jo ehkä huomasikin, että blogin "nimi" vaihtui takaisin vanhan blogin nimeen. En koskaan keksinyt mitään järkevää nimeä tälle uudelle blogille enkä kotiutunut tuohon edelliseen. Joten nyt jatketaan väkertämistä!

Ja kun nyt ollaan kulttuurijutuista muutenkin puhuttu niin pakko laittaa seuraava; puhukaa nuorillenne huumeiden käytön vaarallisuudesta. Tänään tuli tieto, että Whitney Houston on löytynyt kuolleena hotellihuoneesta. Arvatenkin viimeisen viivansa vetäneenä. Jälleen yksi huippuhienon äänen omaava artisti on hiljentynyt.

9 kommenttia:

 1. It's finished already and looking really good!

  VastaaPoista
 2. Vähän ihmettelinkin tota nimenvaihdosta. Whitney Houston on jo vanha juttu, sain tiedon Twitterin kautta jo paljon aiemmin... Mutta, liivistä tuli hei upea! Aika paljon siihen vihreää upposi, mutta lopputulos on kaunis. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva liivi puikoiltasi valmistunut ja somat siililapaset tuossa alempana :) Leppoisaa sunnuntaita ja neulomisen iloa. -Hilima-

  VastaaPoista
 4. No voi juku, mun mielestä se blogin nimi oli niiiin hyvä, semmonen pirteä ja rinta rottingilla, että sä arvostat töitäs ja ilolla näytät ne meille.
  Tää uus-vanha nimi on just semmonen että, kunhan jotain väkertelen, tulee mitä tulee, anteeks että laitan näytille väkerrykseni . . .
  Mutt Virpi: tää on vaan mun mielipide ja mun mielikuva sanoista ja niiden merkityksestä.

  VastaaPoista
 5. Kauniin liivin olet kilkutellut,varmasti on mieleinen:) Vanha sanonta kuuluu " Ei nimi miestä pahenna"...kivoja nimiä kumpikin blogillesi, kauniita töitäsi on niin mukava käydä ihastelemassa:)Whitney Houstonilla oli kyllä upea ääni, harmi hänen kohtaloaan. Lupsakkata viikkoa sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 6. Täytyy kyllä sanoa että komppaan nimiasiassa Kristiina S:ää. Elämäni käsityöt - nimessä oli jotain ihanan nostalgista, haaveellista ja ehkä vähän mahtipontistakin. Näköjään minun linkkilistani käyttää edelleen sitä ;) Mutta tycke och smak är olika, sanoi meidän ruottinope...

  VastaaPoista