sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Sydämellistä vaalipäivää!


Pakkanen on paukkunut reippaana, aamulla oli piirun yli -30 astetta.... Päivälläkin oli vielä kylmä aurinkoinen sää, ihana silmiä häikäisevä talvikeli. Nyt illemmalla alkoi sataa lunta ja sää lämpeni heti. Toivotaan vaan, ettei huomenna ole samanlainen pääkallokeli liikenteessä kuin perjantaina oli.

Koska sää oli mitä parhain pakastimen sulatukselle niin sehän tuli tehtyä tänään. Sulatin ainoastaan aktiivisimmassa käytössä olevan keittiön pakastimen. Kaksi muuta selvinnevät siihen asti, että ne saa tyhjennettyä ennenkuin ne pitää sulattaa, niistä kun haetaan harvemmin eikä juuri koskaan lisätä mitään uutta pakastettavaa.

Kylmästä ilmasta oli sekin hyöty, että ulkoiltua tuli vain yhden lenkin verran ja jäi enemmän aikaa käsitöille. Joten viimeistelin vaalipäivän kunniaksi yhden tämänvuotisen ristipistohassutuksen valmiiksi.

Näitä sydämiä oli ihan kiva pistellä, koska rouva Ilmatar vihjaisi, että kannattaisi käyttää kehystä. kehykseen pingotettuna kankaan pistely olikin ihan mukiin menevä juttu ja pistely nopeaa. Viimeistely olikin sitten vaikeaa. En ole ollenkaan tyytyväinen lopputulokseen. Sydän on vaikea kuvio, tulipahan taas todettua. Nyt lähden sitten kiireellä jännittämään kuinka suvaitsevainen maa Suomi on.

2 kommenttia:

  1. Kukaan ei oo kommentoinu sulle niin mä sitt jotain sanon;)
    Mä sulatin pakkasen ennenku lähdin tänne. Saas nähdä missä kunnossa se on ku meen kotiin. Taitaa olla huurussa ku joku sitä aina ns. tuulettaa ku sieltä jotain herkkua on ottamassa.

    VastaaPoista
  2. Nätit sydämet mun mielestä aikaansait; minustakin noiden pistely oli tosi työlästä, ja kangaslaput olivat niin pienet, etteivät olisi sopineet omistamiini kehyksiin - enkä sitten viitsinyt tehdä mitään apukangasviritelmiäkään. Mutta eihän tuo työläys valmiissa työssä näy, ja muistaapahan jatkossa, että tietää, mihin ryhtyy :D.
    Niin, ja eihän se sydänten muoto niin tarkkaa ole. Oikeastaan voi olla kätsympi tehdä heti tarkoituksella vähän epämääräisen mallinen. (Onhan ne esikuvatkin minkämallisia sattuu, kuten minun rinnassa töksöttävä toispuoleisesti laajentunut :).)

    VastaaPoista