sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Tammikuun sukat

Sukkalankaa on niin paljon, että sukkia kannattaa neuloa aina kun mahdollista. Tässä ensimmäiset tänä vuonna valmistuneet, Jawoll Magic degrade-langasta.

Lankaa kului 80g ja ajattelin pitää nämä sukat itse. Radoitus oli tarkoitus täsmätä. Pätkin lankaa ihan pariinkin otteeseen, mutta kerältä tuli mitä sattuu värejä. Saavat siis kelvata näin. Ja koskapa yhdet sukat tulivat valmiiksi loin seuraavat sukat jo puikoille...

Viikon "teeman" kunniaksi Noroa puikoille. EDIT: olemme siis koko porukka kärsineet enemmän tai vähemmän vatsataudista....

6 kommenttia:

 1. Olet viitseliäs kun yrität saada raidat täsmäämään :)

  Toivottavasti pääsette pian eroon siitä ensimmäisestä norosta.

  VastaaPoista
 2. Upean väriset nuo punaiset sukat ja edellisen päivityksen pitsi-huivi on ihan unelman-ihana !
  Noi isot pitsi-huivit on mulle täysin käsittämätön juttu..miten ihmeesssä osaatte tehdä langasta tullaista kaunista pitsiä !!?
  -Kyllä ootkin taitava ! :D :D

  VastaaPoista
 3. Sukkia aina tarvitaan. Mikä "viikon teema"? oonko mä taas aikaani jäljessä?

  VastaaPoista
 4. Nätit valmiit sukat ja nätit tulossa. Minäe en viitsi kyllä juuri koskaan raitoja täsmätä...

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat, ja hyh noro pois! Edellisen jutun huivi on niin kaunis, itse en kyllä osaisi noin pitsistä ja ohuesta langasta. Langankulutuksen kannalta sukkien kutominen taitaa olla hyödyllisempää. :)

  VastaaPoista
 6. Noi sukat on sitten niin ihananväriset! <3 Kuten jo aiemmin totesin, ei tuon langan kanssa raitoja aleta täsmäämään...ainakaan kovin helpolla.
  Paranemisia sinnepäin, ehdit hyvin tokeentua Jumboon mennessä.

  VastaaPoista