keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Supistui se sittenkin !

Lankainventaarioni sain päätökseen aamulla (eläköön loma!). Ja voi ihmettä ja kummaa, varasto on supistunut. Laskin nimittäin kaikki langat ja jos missään ei ole virhettä niin pääsin kuin pääsinkin reippaasti alle tavoitteeni, eli 45 kg:n. Hyvä minä. Lankaa on silti varastossa edelleen paljon, 43 kg 960g, joten neulottavat eivät lopu kesken. Siispä asetan tämän vuoden tavoitteeksi tuon 40 kg:n haamurajan rikkomisen. Sen ei pitäisi olla mahdoton tehtävä, sillä neuloin viime vuonna reilut 5 kg lankaa. Kunhan en vaan osta kovin paljoa uutta... Jospa ostaisin ensi vuonna vain ja ainoastaan tarpeeseen, en matkamuistoksi jne... Keskeneräisiäkin töitä jäi muutama...

Nimittäin kaksi kirjontatyötä ja se onneton bambujakku, joka on jo aika lähellä valmistumistaan. Toiseen hihaan on jo paloja virkattu aika tavalla, kun vain saisi aikaiseksi päätellä langanpäitä ja yhdistellä palat toisiinsa. Ja tuo masokistin huivi; talvimysteeri 2012, jota aloitin neulomaan seitinohuesta langasta ja tietenkin siihen lisätään myös helmiä... Ristipistorintamalla on koko läjä viimeistelemättömiä pistelyjä.

Nuo kuukausipistelyt olisi tarkoitus viimeistellä niin, että ne saa esille kuluvana vuonna kukin oikeana kuukautenaan. Tammi-huhtikuu-pistelyt ovat viellä pistelemättömiä, eli vasta toukokuusta pääsen asettelemaan niitä koristeeksi esille. Taloaiheinen RR on myös viimeistelemättä kun en ole osannut päättää mitä siitä tekisin.

Ja kun sitä lankavarastoa on tarkoitus tänäkin vuonna pienentää niin aloitin sen reippaasti eilen neulomalla pojalle toisenkin pipon Ainon jämistä. Nyt on oranssit ja punakirjavat käytetty vihdoinkin loppuun, ja lankaa kuluin 75 g.

8 kommenttia:

 1. On sulla hurja määrä lankaa! En tosin tiedä paljonko itselläni on, en ole tuollain määrää mitannut (tiedän vain, että vaatehuoneessa on piiitkä hylly täynnä pusseja; ai niin, se se muuttolaatikko täynnä jämälankoja...)

  Kaikkea kivaa sinulla on täällä ollut esillä vuoden lopullakin. Ihania pistelyitä ja kortteja!

  Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Voi kun olet päässyt Oslossa käymään, kiva! Minä en ole käynyt milloinkaan Norjassa:(
  Kyllä sulla on aika pulska lankavarasto...Luulisin että mulla on reippaasti alle 5 kiloa, epäilisin noin kolmea...
  Kiva laittaa sitten kuukausipistelyt esille viimeisteltynä.

  VastaaPoista
 3. Olet sinä ahkera ollut!!! Voi, kuinka kauniita pistelyitä :)

  Onnittelut lankavaraston pienenemisestä!!! Minulle ei käynyt ihan samalla tavalla... nooooo, aina ei voi voittaa ;)

  Kaikkea hyvää sinulle alkaneelle vuodelle, niin saamme jatkossakin ihailla kauniita töitäsi!!!

  VastaaPoista
 4. Hienostihan se lankavarastosi pieneni :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä tavoite tuo varaston pienentäminen, kannustan ja ehkä marmatan jos sorrut ihan outoihin ostoksiin - pienet lipeämiset sallittakoon;)
  Pidä nyt pistelyt esillä, että muistat ne viimeistellä silleen, ett saat ne ao. kuukautena esille.
  Heh, en mä tiukkapipo ole kunhan sanailen, you know.

  VastaaPoista
 6. no, onpahan sulla lankaa mistä valita sitten kun inspis yht´äkkiä iskee!

  VastaaPoista
 7. Ahkera olet ollut ja hienosti ssanut lankavarastoa pienenemään.

  VastaaPoista
 8. Komiaa sukkalankaa :) Mä olen vuosien, jos en vuosikymmenten jälkeen innostunut kutomaan sukkia ja nyt on tietty haussa sukkalanka ;D Novitan Nalleen olen nyt vielä päätynyt.
  Oikein mukavaa alkanutta vuotta, toivon sinulle kaikkea hyvää tähän vuoteen :)

  VastaaPoista