tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pyöreitä vuosia

Viime viikolla, kuten niin monena aikaisempanakin vuonna, vietin synttäreitä pitkäperjantaina. Sain aivan uskomattoman ihania lahjuksia, joista esiteltäköön ensimmäisenä Danielalta jo torstaina saatu mahtava synttärivaihto.
Kaunis kirsikka-aiheinen paketti lupasi jo ihanaa puutarhaan liittyvää lahjaa. Voitte ehkä kuvitella kuinka haukoin henkeäni pakettia avatessani.
Daniela oli pistellyt minulle hengästyttävän upean Tralalan kirsikka-aiheisen pistelyn reseptikirjan kanneksi. Ja kuten kuvasta näkyy kirjassa on täysin uudet kannet. Viimeistely on aivan loistavan upeaa työtä! Ja kirsikka-teema senkuin jatkui...
Kaunis ja suloinen saksikoriste sekä rintaneula,

sekä hengästyttävä määrä muuta tarviketta; nauhoja, vimeistelykankaita ja pistelykangasta sekä Tralalan toinen ihana puutarha-aiheinen malli. Olen aivan sanaton! Kiitos tuhannesti Daniela! You made my day!

Sain toki muitakin lahjuksia;
ystäväni Seija toi toiveesta löylykiulun saunaan. Testattu on ja hyvät oli löylyt! Sain myös työkalusetin, josta ei nyt ole kuvaa tähän hätään, myöskin hyvin suureen tarpeeseen tullut lahja.

Daniela toi lisäksi minulle "tupaantuliaislahjaksi" ihanan pöllön, joka löysi heti paikkansa uudesta tv-huoneestani.
Älkäähän pelästykö hyvät ystävät. En ole muuttanut, mutta talossa ovat raivonneet kevättuulet ja vanha järjestys on täysin muuttunut... Tervetuloa joskus kurkistamaan, tupaantuliaisia voi viettää uudestaankin! Ah, ja toihan Daniela mukanaan myös maailman maittavimman kakun; se ehdittiin kyllä syödä ennenkuin kamera ehti sen kohdalla napsahtaa. Niin hyvää se oli. Kiitos ihanille ystävilleni, jotka teitte minulle ikimuistoisen syntymäpäivän tänäkin vuonna!14 kommenttia:

 1. Myöhästyneet synttärionnittelut <3

  Aivan mielettömän ihana paketti Danielalta. On kyllä kaunis tuo muistikirja ja rintaneula ja kaikki!

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet synttärionnittelut. Ihania lahjoja!

  VastaaPoista
 3. Todella mahtava tuo reseptikirja!

  VastaaPoista
 4. Siis WAU. o_O
  Ja tuo pöllö <3 !

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet synttärionnittelut :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kirsikat! Tuota muistikirjaa voisi käyttää vaikka puutarhamuistikirjana. MInä olen kirjannut muistiin, mitä ja mihin aikaan olen kylvöjä tehnyt ja onko onnistuneet. Myöhästyneet synttärionnittelut myös!

  VastaaPoista
 7. Moi! Piti tulla kurkistelemaan pitkästäaikaa, mitä kaikkea ihanaa sinulta onkaan valmistunut? Kaikkea kanunista on syntynyt:)Myöhästyneet Onnittelut! Aivan mielettömän upeita lahjoja:) Aurinkoista huhtikuuta sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 8. Myöhästyneet synttärionnittelut täältäkin :) Aivan ihania lahjoja olet saanut!

  VastaaPoista
 9. Happy Birthday! I am so happy you like your gift.
  -Daniela

  VastaaPoista
 10. Onnittelut pyöreistä :)!
  Ihana kirsikkalahja, ajatuksella ja taidolla koottu.

  VastaaPoista
 11. Onnea jälkikäteen!!!
  Kylläpä on ihania lahjoja ollut paketissasi, kiva kirsikkateema. Saksikoriste on tosi kaunis!!!!Minulla onkin tuo sama malli, joka on kirjan kannessa, suunnitelmissa pistellä tälle kesälle.

  VastaaPoista
 12. Ai niin meillähän taisi olla synttärit lähekkäin vai olikos ne peräti samana päivänä! (29.3)

  Danielan kädenjälki on aina upeaa ja tämäkään vaihto ei ole poikkeus!! :)
  Kirsikkapitely on ihanaakin ihanampi ja nuo pienet työt kauniita kuin karamellit !

  VastaaPoista
 13. Myöhästyneet onnittelut täältäkin päin, ja aurinkoista kevään odotusta.

  VastaaPoista
 14. Onnea näin jälkikäteen; onpas ihania lahjuksia :). Onkin pitkä aika, kun on viimeksi nähty, mutta vissiin viikon päästä?

  VastaaPoista