maanantai 28. marraskuuta 2011

Lankavaraston supistamista

Vaikka lankaa tuntuukin tulevan ovista ja ikkunoista, pyytämättä ja yllättäen niin olen sentään saanut jotain valmistakin aikaan. Ensinnäkin edellisen postauksen vauva-settiin valmistui vielä lappuhaalarihousut, jotka on jo viety eteenpäin ja tietenkin unohdin ne kuvata.... No, lankaa niihin kului 210g.

Seuraavaksi valmistuivat lapaset naapurin tytölle. Tämä on joululahjatoive, siililapaset on edelleen pop täällä meidän kylällä. Langankulutus 110g.

Ja mies sai sukat synttärilahjaksi, vaikka synttärit on vasta tuossa vähän ennen joulua, mutta annoin sukat jo nyt kun niille on jo käyttöä.... Lankaa kului 90g.

Sekä Kirsi että Lumiruusu kyselivät millaista nauhaa tuolla edellisen postauksen nauhalevyllä saa aikaiseksi. Laitan kuvia kunhan ehdin, mutta luulisin, että vasta joulun jälkeen. Joulupukin aputonttu on nimittäin nyt aika kiireinen... Mistä se muuten johtuukaan, että niiden joululahjojen kanssa tulee aina kiire. Joulu kuitenkin tulee aina samaan aikaan....
 Marraskuunkaktus on täydessä kukassa! Ihanaa alkanutta viikkoa !

9 kommenttia:

  1. Niin lämpimiä neuleita ,siili-lapaset on hurmaavat :)
    Mullapa on kerran ollut tuollaiset siili-kintaat,ne oli kyllä myyjäisistä ostetut vaan.

    Marrakuun kaktuksesi on kuin satu-prinsessa upeassa mekossaan,mahtava väri :D

    VastaaPoista
  2. Ihana kaktus :) Ja voi että, mun pitäisi myös laittaa parit siililapaset puikoille...

    VastaaPoista
  3. Ihanaakin ihanammat siililapaset! Tosi söpöt :).

    VastaaPoista
  4. Siilejä täälläkin, monta kertaa oon jo siileihin kierroksillani törmännyt.
    Hienosti kukkii sun kaktus.
    Se nauhajuttu kiinnostaa muakin mutta kyllä sen kerkee näkemään sitt ens vuonnakin.
    Älä nyt liikaa aputonttuile;)

    VastaaPoista
  5. Onpas sinulla olleet puikot ahkerassa liikkeessä :) Kun luin otsikon, epäilin kyllä ensin sen olevan ironiaa ja odotin jo uusien lankojen esittelyä ;)

    VastaaPoista
  6. Älä stressaa liikaa joulun vuoksi, menee ilo koko hommasta. Kaktuksesi on upeasti kukassa, meidän mokomainen kukki jo lokakuussa kun pääsi partsilta sisälle liian aikaisin. Pitäisköhän viskata se takaisin ulos? :)

    VastaaPoista
  7. Meillä kukkii sama kaktus, tosin kaksivärisenä, kun anoppi oli istuttanut samaan ruukkuun vahingossa valkoisiakin oksia. Minusta se on kuitenkin kaunis - ja taatusti persoonallinen, monikulttuurinen ;).

    Hauskat siililapaset; en olekaan ennen nähnyt ryijynukitettuja. Minä neuloin hapsulangasta selkämyksen. Se on semmoinen laiskemman äidin versio vissiin :D.

    Täytyis kanssa tehdä lisää perussukkia perheelle - ehtisköhän pukinkonttiin yhtään...

    VastaaPoista
  8. Oi, kuinka lutuset siilitumput ja kauniit sukat olet myös kilkutellut:) Voi, mahoton tuota Kaktusta, on kyllä upea! Tunnelmallista Joulukuuta sinulle! T: Näpertelijä

    VastaaPoista
  9. Söpöset siilit. Kaktus on tosi kaunis.

    VastaaPoista