tiistai 6. joulukuuta 2011

Neuleharppujen pikkujoulut

Neuleharpputapaaminen oli jo viime viikon torstaina. Ja mikä mahtava tapaaminen olikaan. Päätimme pitää pikkujoulut ja niihinhän toki kuuluu lahjat.

Minulle arpoutui tälläinen ihanuus, joka on muuten uuden harppututtumme Danielan kasaama.

Sisältä paketista löytyi kolme kaunista Danielan itsensä tekemää joulukorttia sekä ihanan pehmeä vyyhti 100% merinoa. Kauniin väristä lankaa, mitähän tästä keksisin neuloa? Kiitos paljon Daniela!

Minun pakettini meni Nitalle ja sisälsi pesukintaan ja tuoksuvan saippuan neuleharpun ihanaan joulusaunaan. Lankana siis sitä Seijalta saamaani pellavalankaa, jota kului 60g.

Meno tapaamisessa oli jälleen harppumnaisen riehakasta. Naurettiin kyyneleet silmissä, toki tavaksi on jo tullut ettei harpputapaamiseen kannata meikata liikaa ettei ole sitten panda-silmät kotimatkalla! Minulle juhlat olivat sen verran rajut, että kaaduin sängyn pohjalle perjantai-iltana heti työpäivän päätteeksi. Iski aivan tautinen flunssa ja vähän muutakin, joka alkaa vasta nyt vähän helpottamaan. Siispä lauantain ristipistotaapminen jäi aivan totaalisesti välistä. Vähitellen alkaa jo pelottamaan minkähän taudin saan seuraavaksi kun on ristipistotapaaminen...

Joka tapuaksessa. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Meillä perinteisiin kuuluu leipoa pipareita jouluksi kun on yksi ylimääräinen vapaapäivä. Tänä vuonna leivottiin myös joulutorttuja ja mitä tekee kätevä emäntä kun luumuhillo loppuu kesken....

Ottaa kriikunahilloa tilalle! Mies jo hetken ihmetteli, että onko se mansikkahilloa.... Seuraavaksi päivitän jotain ristipistoiluun liittyvää....ja jouluista!

5 kommenttia:

 1. Ai harpuilla oli jo miitinki. Varmaan kaikki oli kivoja paketteja, kun nää nyt näytetytki on. Meenkin tästä katsomaan onks muut päivittäny mitään.

  VastaaPoista
 2. Kivaa, joillakin on jo joulumieltä. Ihana toi kukka asetelma.

  VastaaPoista
 3. Ahaa, sinä olet siis "päättänyt" sairastella ristipistotapaamiset... No, ensi kerralla paremmalla onnella :). Kiva, että olit päässyt harppuilemaan sentään, ja pikkujoulutunnelmissa vielä. Taisi tuo Daniela olla sama kuin pistelytapaamisessakin, korteista päätellen. Ihanaa lankaa sait myös!

  VastaaPoista
 4. Kommenttina kommenttiisi: Näinpä vain ollaan me immeiset erilaisia! Minä puolestani nautin varastoissa piehtaroimisesta :D.

  Ja sama juttu on Hassutustöiden kanssa. Paljon jäi kesken, kun oli liian suuria. Osa ei sitten loppujenlopuksi muutenkaan huvittanut (vika esim. valitussa pohjakankaassa), joten kaikki mun tämänvuotiset työt eivät valmistu koskaan - ainakaan semmoisina kuin ne aloitin. Mutta haitanneeko tuo mittään? :) Mutta kokemuksesta viisastuu. Ensi vuoden tammikuu alkaa siis matalalla profiililla ja pikkuisilla töillä.

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta käsityö ihmisille, täällä on niin kaunista katsottavaa,että huh huh. jää katselukoukkuun.

  VastaaPoista