sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Touhukas äitienpäivä


Tänään on touhuttu vaikka mitä. Aamulla sain tietysti kortin

ja kukan, jonka istutin jo pihalle viimevuotisen ruusun seuraksi.

Sitten aloimme pihapuuhiin. Minä pesin kasvihuoneen,

apunani oli innokas ruiskumestari.

Mies rakensi kurkkutornin, joka siis kohoaa vielä tyhjänä tuolla kasvihuoneen ja lämpölavan välissä.

Onneksi ehdimme myös kahvitella pihalla, tosin työmaan keskellä, koska pohjoisen puoleinen terassi oli liian kylmä istuskeluun.
Päivän kunniaksi kaivoin esiin langat ja kankaat kahteen ihanaan pistelyyn. Tralalan Dans mon potager on nyt retiiseineen erittäin ajankohtainen. Ensimmäinen retiisisatsini kasvaa kasvihuoneessa.
LHN:n Little miss sunflower on muisto viime kesältä, jolloin auringonkukkani kasvoivat räystäälle asti.... Uudet ovat jo tulossa, mutta siis vasta itäneinä eivät kuki vielä, vaikka naapuruston lapset ovat jo käyneet katsomassa joko niitä auringonkukkia täällä näkyisi...

Startiitti vaivaa siis täällä niinkuin niin monesa muussakin blogissa. Onneksi sain tehtyä muutaman piston yhteen keskeneräiseen työhöni, Travelling Stitcheriin, joka on vuorossa valmistua seuraavaksi.

Onnea kaikille äideille ja ihanaa alkavaa viikkoa!

9 kommenttia:

 1. No tossahan niitä villitulppaaneita on, kortissa :).
  Katselin tuossa vielä kierrättämättömiä rp-mallejani, ja ajattelin kysyä, kiinnostaisko sua Isa Vautierin All I Need Is Love! -sampleri? Semmoinen mulla olis jo pisteltynä, eli malli joutaisi kiertoon vaikka heti? Ellei se näytä kiinnostavalta, mulla olis useampikin vielä aloittamaton malli, jotka ovat lähiaikojen hurskaissa aloitustoiveissa, mutta odottelemassa, eli niitä joutuis sitten vartoilemaan, jos niitä vaihtareiksi toivoisi... (Mutta, kuten sanottu, ellei ole kiirettä... :D)

  VastaaPoista
 2. Ai että tuo kasvihuone on niin hieno. *kade*

  VastaaPoista
 3. Hienon äitienpäiväkortin sait, kunhan taidot tuosta vielä vähän harjaantuu niin ties vaikka saisit ristipistokortin joku päivä! Hieno on kasvihuonekin, mutta en kelpuuta sitä hotelliksi vieläkään... ;D

  VastaaPoista
 4. Saitpa hienon kortin!

  Juu, näköjään sama kukka pisteltiin omiin kortteihimme. Kivasti jäi vielä materiaaleja seuraaviin kortteihin; kunhan vain muistaisi sitten tarpeen tullen, että ne ovat olemassa ;-)

  VastaaPoista
 5. Kyllä aistii tuon sinun puutarhainnostuksen näistäkin kuvista... :) Retiisimalli on ihana!

  VastaaPoista
 6. Ihanan ahkeria kasvihuoneen hoitajia -ja pitäähän kasvihuone toki pestä kun tuuli ja talven lumet keräävät katolle kaikkea roskaa.

  Todellakin Sinun pitää aloittaa tuo Tralalan
  retiisi-malli ,sehän sopii nyt ihan täydellisesti ajankohtaan :)

  Minä kuulun niihin onnellisiisn jotka näki ne viime vuoden jätti-auringonkukkasi-ihan elävästi muistan sen ihanan kesäpäivän päivän kun sain olla luonasi "päivähoidossa " ;)

  Skeittari-Poikaa on jo kysytty toimitsijaksi tän vuoden SM-kisoihin joten tulen Stadiin taas elokuun alkupuolella.

  VastaaPoista
 7. Ok. Kunhan odottellaan ja kattellaan tässä kesän mittaan, muitakin malleja vapautunee...

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo äitienpäiväkortti, jonka sait. Samoin nätti tuo, jonka olet itse tehnyt (edellinen postaus).

  Kivoja pistelyitä aluillaan!

  VastaaPoista
 9. Se on sit selvä, Tournicoton odottelee, että pääsee aikoinaan matkustamaan sun luokse! (Se olikin mulla pistelysuunnitelmissa maitotilan jälkeen, on niin kesäinen fiilis siinä :).)

  VastaaPoista