lauantai 5. toukokuuta 2012

Kuulumisia ja ostoksia

Viime torstaina oli jälleen kuukausittainen Harppujen neuletapaaminen. Viisaasti otin virkaamani sydämellisen tähtiliinan sinne mukaan, sillä edessä oli sydämen kiinnittäminen tähteen. Kun oma usko mallin toteutukseen meinasi loppua auttoivat neuleystävät mallin tulkinnassa ja käytännön toteutuksessa. Erityinen kiitos Paellalle ja Kristiinalle. Liina on nyt tässä vaiheessa.

Koska ensimmäinen sydän asettui, aivan kuten Paella vakuutti, hyvin paikoilleen, uskaltauduin virkkaamaan toista sydäntä. Kyllä tämä varmaan tästä valmistuu... Keskeneräisiä töitä on taas alkanut kertyä. Yhden pitempään kesken olleen pistelyn sain pisteltyä, viimeistelyä vailla valmiiksi. Mutta sitä en voi vielä esitellä täällä.

Käväisin myös uudessa ristipistojen nettikaupassa Macramessa ostoksilla. Mukava kotimainen kauppa, jossa maksamiseen ei tarvita PayPaleja tai luottokortteja. Valikoima on aika laaja, kunhan kaikki myytävät tuotteet saadaan esille. Toimituskin oli kaupan puolelta nopea, Itellan jakajan osumatarkkuudessa sen sijaan oli toivomisen varaa, sillä lähetys tuli jälleen kerran naapurin postilaatikon kautta...

Ostin uusimman Just Cross Stitch-lehden, Jardin Priven mallin ja minulle aivan uuden suunnittelijan Patou et des poussièresin mallin Myllystä. Tämä on haastava, koska ohje on ranskaksi...
Lisäksi muutaman uuden lankavalmistajan langan kokeiluun sekä pari palaa pellavaa.

Kauppareissulta mukaan tarttui vielä kaksi ristipistolehteä, joista tuo saksankielinen on täysin uusi tuttavuus. Ja yksi virkkauslehti. Virkkaus on jotenkin nyt in tässä osoitteessa... Ja jotta seuraavassa postauksessa olisi jotain valmista esiteltävää lähden tästä jatkamaan kotitöitä, jotta ehtisin jossain vaiheessa käsitöiden pariin. Hyvää viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Vau, hieno liina tulossa.

  Minä vaihdoin harppuilun sitten esikoisen kanssa kokeisiin lukemiseen, eikä turhaan :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin ostin joku aika sitten tuon saksalaisen rp-lehden Prismasta. Minusta siinä oli monta kivaa mallia ja ihmeen halpa hinta!

  VastaaPoista
 3. Niin siis kukas se eilen kovaan ääneen valitti ettei ole addikti... ;D Hienosti on jo seuraavat killuttimet työn alla, kyllä siitä liinasta upea tulee.

  VastaaPoista
 4. Liinasta tulee kyllä hauska, vaikka onkin varmaan aika työläs malli.
  Hyvältä näyttävät ostoksesi. Maxx...-lehti on muuten mielestäni sama kuin Borduurblad, jota puolestaan olen ostellut aika monta nroa, vaikka on tullut valitettavan heikosti siitä mitään tehtyä.
  Mitäs tuo Just Cross Stitch, sen sisällöstä ei tunnu olevan kuvia missään kauppojen sivuilla; vaikuttaisiko siellä olevan mitään kiinnostavaa?
  Macramé on minustakin ihan lupaavalta vaikuttava puoti, odottelen kanssa innokkasti, että valikoimat täydentyvät :).

  VastaaPoista
 5. Kiitos tiedosta; ei sit taida kannattaa investoida...

  VastaaPoista
 6. Kilisee kilisee... hihhih...
  Siitä tulee hieno, kunhan valmistuu. Ja miteen niin ei ostosaddiktioita? :D

  VastaaPoista
 7. Mitä varten sun piti uuteen rp-kauppaan eksyä?? Sulla on ihan riittävästi nyt materiaalia, näpit irti kaikkien kauppojen "osta" nappuloista, niih.
  Ei sitä nimilappua voikaan pistellä, siis se ryijyn lappu, tulis liian iso. Kirjotan vaan tussilla kankaalle ja thats it.

  VastaaPoista
 8. Upea tulee virkatusta liinasta-näyttää niin monimutkaiselta että ihan päässä huippaa..oot sinä taitava !!!! :) :)
  Minäkin ostin tuon Maxxinan,lehti taitaa olla Hollantilaisen Bordurbladin saksankielinen painos.
  Tykkäsin kovasti Aakkosmallista ja lammastaulukin oli kiva.
  Ja tietty tykkään kannen Somebunny to Love-pupusta :)

  VastaaPoista