sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Iloa ja valitusta

Meillä oli viikolla Neuleharppujen tapaaminen, kuten aina kuun ekana torstaina. Tällä kertaa kaukaisin vieraamme otti osaa tapaamiseen Australiasta. Nelehän se siellä Skypen välityksellä meille vilkutteli ja kertoili kuulumisiaan. Harmi vaan kun aika heittää niin paljon meidän ja Australian välissä, mutta se ei tainnut paljon yötyötä tekevää haitata.

Tapaaminen oli ihana, paljon hyviä ystäviä, paljon ihania sukkia ja huiveja puikoilla. Selkeästi syksy on tulossa. Tapaamisessa oli pitkästä aikaa mukana myös KristiinaS, joka on kotiutunut mantereen puolelle kesäkoijastaan ja toi tullessaan minulle yllärinä, syyslahjana, ihanan virkatun pussukan!

Pussukka sopii moneen, projektipussukaksi tai

eväiden kuljetukseen. Ja niin ihanan sininenkin se on. Oikein merellinen, mulle tulee tästä pussista heti Kaunissaari mieleen, vaikka sitä ei siellä olekaan virkattu. Kiitos kaunis Kristiina! Luulen, että eväspussukaksi se päätyy, sillä eväitä kuskaan joka päivä töihin.

Neuloin tapaamisessa sukkia, jotka tulevat tod. näk. pojan opelle jouluksi. Lanka on Itävallasta kesällä ostettua, ihan mukavaa neuloa ja kivat värit. Lankaa kului 80g, eli vähän on vielä jäljellä. Sain jopa väriraidatkin kohdistettua, loppuun asti, vaikka ei se kuvasta näy...

Viikonloppukin hujahti taas kauhealla vauhdilla. Missäkö olen aikani viettänyt? Pesten ziljoona kukkaruukkua ja järjestämällä ne juuri puhdistettuun kasvihuoneeseen kevättä odottamaan.

Ja pinoamalla 4 kuutiota klapeja ensi talvea varten. Ainakin 2/3 noista klapeista pinosin minä. Ja nyt on olo kuin maratonin juosseella. Tai en tiedä, en mä pystyis mitään maratoneja juoksemaan, mutta noin vertauskuvallisesti... ;)

Eikä tässä vielä kaikki. Seuraa varoitus nro 2 Any-sukkalangasta. Tänä kesänä neulotut, muutaman kerran ennen tätä ja eilistä päivää jalassa olleet sukatkin näyttävät maratonin juosseilta. Se on varma, etten tätä lankaa enää ikinä hommaa mistään syystä tai hinnasta mihinkään projektiin.

Ihanaa syksyn jatkoa kaikille, sukista huolimatta!


10 kommenttia:

 1. Hehee, hienosti tuunasit kuvan! :D
  Mutta hei, unohdit mainita että tuo pussukka toimii hätätilassa myös kokinhattuna.;D

  VastaaPoista
 2. Kivan pussukan sait!
  Ootpas ollut ahkerana! Tuo kukkaruukkujen pesu oli minusta aina niin tympeää silloin, kun vielä oli oma piha, ei ole ollut ikävä puutarhatöitä, muuttoa kerrostaloon en ole katunut päivääkään. Mutta ihastelen kyllä toisten puutarhoja ja niiden kauniita kukkia, vieläkin ihmettelen sinun viinirypäleitäsi!

  VastaaPoista
 3. Hih, mä jotain syysyllärilahjoja olen muutamalle neuleystävälle näinä aikoina antanu. Ja niin se vaan on, että hyvä kiertää = mä sain lauantaina Veeltä tosi kivan WIP-tuubin eli semmosen missä puikot pysyy kurissa ja järjestyksessä.
  ANY-sukkalanka ei tosiaankaan kestä sukissa, olen siitä blogissakin jossain kohtaa maininnut. Mutta mun ihana ja paljon pidetty raitavillapusero on pysynyt tosi hyvänä, ei oo menny mikskään vaikk oon ihan koneessakin pessy. Pusero on kuluneen vuoden aikana ollut mun eniten käytetty vaate. Siis espanjassahan olisin ollu pulassa ilman sitä;)

  VastaaPoista
 4. Mie ostin kans Anulta samaa lankaa ja ihan pas kakkaaa värit oli vaan niin hienot mutta pittää tehdä jottain muuta, voi kun ois kivaa nähdä.

  VastaaPoista
 5. Hienosti tuunattu kuva! Oikein joutuu miettimään kuka on kuka ;)

  VastaaPoista
 6. Hauska tuo teidän tapaamiskuva. Pienenä oli tapana aikansa kuluksi just vähän ehostaa lehtikuvia piirtämällä silmälaseja ja viiksiä ym. Veikeä pussukka.

  VastaaPoista
 7. Veikeän näköistä porukkaa. :)
  Oletpas ollut ahkera syyspuuhissa. Tosin itsekin olen pilkkonut niin paljon omenoita sosetta varten ja siivonnut suppilovahveroita, että niskat on aivan krampissa... :)

  VastaaPoista
 8. Tuon takia just suosin Novitan sukkalankaa... Mutta nuo uudet neulotut sukat on tosi makeet, oikein karkkiväriset :). Enpä tiedä, miksei mun s-posti halunnu lähettää sun s-postiin viestiä, mutta käypi se kai näinkin: eli jos vielä kerkiääpi, voisit lisätä DMC-listaan 744 ja 742. Suunnittelin just aloittavani Halloween-mallin (ei välttämättä valmistu täksi Halloweeniksi, mutta joskus...), josta noi värit yllättäen varastostani puuttuukin. (Mutta saahan näitä sit toki kotomaastakin, jos ei meren takaa löydy :D.)

  VastaaPoista
 9. Ai niin, ja noi lankanrot on siis keltaisia :).

  VastaaPoista
 10. Upea pussukka; kuten Kristiinan työt aina :) Voi mulla meni ihan vilunväreet kun muistelin aikaa omakotitalossa ja syyshommia pihassa... Huih! Kyllä näin yksin asuvana kerrostalo on omiaan.
  Koskas aloitat joulun ristipistotyöt? :)

  VastaaPoista