tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulun lahjuksia

Niinhän se Joulu tulla tupsahti tänäkin vuonna lahjoineen. Jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä sain kauniin kortin, jälleen yhdeltä hyvältä neuleystävältäni. Mutta koittakaapas vain kuvata valokuvaa... Tässä se kuva nyt vihdoin on.

Aikamoista taitoa vaatii kuvata kesällä näin jouluinen kuva. Kiitos Kristiina! Saaritonttujen laivamatkasta löytyy tarkempi selostus täältä.

Noin muuten sain ihania lahjuksia, tänäkin vuonna!
Kauniin tyynyn ja joulutonttu-patalapun Seijalta.
Maailman kauneimman pistellyn joulukuusen ja pakettikortin Danielalta kera ihanien ristipistoilun tykötarpeiden. Thank You Daniela, I have never seen so beutiful christmastree. You are so skilled in finishing stitchings!
Jouluvaihtomna tuli aivan mahtava paketti myös Kaisalta. Jälleen taidokasta viimeistelyä ja upeaa pistelyä. Niin kaunis lumiukko-pistely, jota olenkin ihaillut monissa blogeissa, kauniin sinisissä sävyissä. Mukana oli myös pistelytarviketta ja kaunis malli LHN:ltä. Kiitos myös Kaisalle. Omat Danielalle ja KAisalle pistelemäni lahjukset esittelen sitten myöhemmin, ei niitä kehtaa näin upeiden pistelyjen seuraksi tänne laittaa....

Ja eihän neulojalle tule Joulua ilman lankaa... Sitä tuli tänä vuonna itse tilaamana sekä pyytämättä ja yllättäen...
Tunnustan tilanneeni langat Wollmeiselta ohjeineen jälleen yhteen ihanaan huiviin. Tuosta tulee kesähuivini, kunhan saan sen neulottua... Sukkalangat sain vanhemmiltani. Aina niin turvallinen valinta neulojan joululahjaksi! Kiitos kaikille ihanista paketeista ja muistamisista!

3 kommenttia:

 1. Glad you like my ornament. I love yours too and all the other goodies that where in the package. Thank you so much for this wonderful exchange.

  Kaisa's ornament is also very pretty. I like the way she finished it into a snowflake.

  Merry Christmas!

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit pistelyt oot saanu. Kyllä te pistelijät osaatte, just ihailin Heivatut kudelmat -blogissa vasta valmistunutt pisteltyä lapsen muotokuvaa, joka on niin näköinen että on kuin valokuva.
  Hah, tulee joulu ilman lankaakin, usko pois vaan;)
  Joulukorttini oon jo monena kesänä kuvannu saaressa. Tuohan on jo toissakesältä ku jäi viime jouluna käyttämässä etelässä oleskelun takia. Mielessä jo mietin tulevaa aihetta, tontut on nyt käytetty ku jo tätä edellinenkin oli tonttuaiheinen.
  Hyviä vuoden lopun päiviä ja oikein mukavaa ja mukiinmenevää uutta vuotta.

  VastaaPoista
 3. Ihania käsityölahjoja! Ja lankakerät on todella herkullisen näköisiä.
  Minäkin sain 8v nuorimmaiselta ihanan vohvelikankaisen kirjotun pyyhkeen. :)
  Leppoisaa pyhien jatkoa...

  VastaaPoista