torstai 20. joulukuuta 2012

Joulupostia

Piti olla neulonta-aiheinen päivitys, mutta ei olekaan kun postipoika on kuulkaa kantanut selkä vääränä mitä ihanimpaa postia mulle viime päivinä. Ihan ekana saapui tämä kaunis joulukortti Seijalta.

Ihana tonttu servettitekniikalla tehtynä. Tästä kortista on iloa useampanakin vuonna, sillä kortin ympäri menee ripustusnaru ja koko komeuden saa seinälle roikkumaan. Kiitokset Seijalle ihanasta uudesta joulukoristeesta!

Seuraavaksi saapui ihana talvinen kortti-kirje Rouva Lumiruusulta. Söpöt tintit siinä istuvat lumisella oksalla ja koko kortissa on kaunis huurteinen tunnelma. Oliskohan nää ne tintit, jotka pesi meidän pihan pöntössä viime kesänä?

Kortti on sellainen taideteos, jota minä en osaa tehdä. Lienen liian laiska opettelemaankin, mutta näitä muiden tekemiä kortteja on kyllä ihana katsella. Mulla ei yksinkertasesti mielikuvitus varmaan riittäis noiden kaikkien pienten yksityiskohtien tekemiseen... Kortti tuli muuten kuoressa, joka oli romanttisin ikinä saamani... Juniori kommentoi, että tää on äiti pakko olla se sun ristipistoystävä M..... Harmi kun en älynnyt ottaa kuvaa itse kuoresta... Kiitos Lumiruusulle muistamisesta!

Eilen sitten saapui Outilta ihana pehmoinen kuori, josta paljastui kiitos toimimisesta kirjontalankadiilerinä.

Ensimmäinen hevosaiheinen pistely, jonka omistan. Ja kuinka kaunis! Siniselle pellavalle pisteltynä hevonen ja reki tunnelmallisessa talvisessa maisemassa. Kera pitsisomisteen ja ihanan kulkuset-nauhan ja kaiken kruunaa vielä oikea helisevä pieni kulkunen. Koristeen mukana tuli vielä ihana kortti, jossa talven teemaan sopiva lumiukkoteema. Jälleen yksi ihailtava korttti kokoelmaani. Näistä Outin ja Lumiruusun korteista koitan minäkin ottaa oppia...  Pistelyn taustakankaana oli myös hevonen ja reki.
Ja täytyyhän tässäkin postauksessa olla edes yksi todella hyvä kuva, että linja säilyy...

Siis niin ihana yllätys Outilta, että olen sanaton... Kiitos Outi!

Kiitos teille rakkaat ystäväni, teitte minut niin iloiseksi ja mieleni jouluiseksi. Ja se on kuulkaa tässä mielentilassa paljon se!

9 kommenttia:

 1. Olisin voinut veikata, että sinulta löytyisi hevosaiheisiapistelyjä jo usempikin =D. Meillä on neljä heppataulua, vaikka kukaan ei ole vielä koskaan edes harrastanut ratsastamista! Mutta ovathan ne uljaita eläimiä, että kyllä niitä kelpaa pistellä.

  Tosi ihania kortteja. Olen yrittänyt ainakin osan joulukorteista tehdä aina itse, mutta ne ovat enempi sellaisia päiväkotikorttitasoa =D

  VastaaPoista
 2. Niin nättejä kortteja kaikki ja Outin pistely on kyllä ihan superkiva! Minussakaan ei ole yhtään askartelijan vikaa, mielikuvitus puuttuu täältäkin:)

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun kortti tuli perille ja ilahdutti Sinua !
  Kauniita kortteja kaikki muutkin ja Outin heppa-pistely niin tunnelmallinen :)

  VastaaPoista
 4. En mäkään osaa kortteja askarrella, kortitkuvan ottaminen kesällä on paljon helpompaa, tai sitten ei;)
  Oho, ihmeellistä ettei sulla ole heppapistelyitä talo pullollaan. Tilanne täytyy korjata, joskus jotenkin . . .
  Mikäs mielialassa nyt kenkkuilee? Jos joulustressi vaivaa niin unohda turha hötköily, tulee se joulu ja meneekin ihan itsekseen.

  VastaaPoista
 5. Rauhallista joulua ja käsityörikasta uutta vuotta =D

  VastaaPoista
 6. Hienoja jouluposteja olet saanut!

  Lämpöistä, lumista ja ihanaa joulunaikaa sekä mukavaa vuotta 2013!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa postia olet saanut.

  Hyvää ja rauhallista joulua!

  VastaaPoista
 8. Sinullahan on mukava postipoika ;) Todella upeita kortteja, ja kuten sanoit kulkevat mukana joulusta jouluun.
  Oikein rauhallista joulua sinulle *halaus*.

  VastaaPoista