torstai 23. syyskuuta 2010

Internetin ihmeellinen maailma

Lueskelin viime viikonloppuna Pappi Puikoissa -blogia jota olen seurannut jo pitkään. Päätin käydä kurkkaamsaa osion johon oli listattu ristipistopakkauksia. Ja tietenkin bongasin sieltä yhden kivan talvisen/jouluisen mallin, joka oli viimeistelty kirjontakaapiksi. Ja avasin vielä suuni ja kommentissa ihastelin tuota kirjontakaappia.... Lopputulos on tässä;

Tänään postilaatikossa köllötti ihanalla maatuska-teipillä suljettu kirjekuori, josta löytyi tämä ihastuttava minikitti. Juuri tuollaiseksi kuvan mukaiseksi kaapiksi sen haluan viimeistellä ja askartelukaupasta löytyy varmaan lapiokin! Kaunis kiitos Puikkopapille tästä! Olen nimittäin tässä todennut, että minuun on iskenyt kirjontakaappiaddiktio, siis viimeistellä taulut sellaisiksi töiksi, johon liitetään jokin tuollainen pieni esine, joka tuo työhön kolmiulotteisuutta. Toivottavasti pääsen pian tämän pikkukitin tekoon, se polttelee jo kovasti sormiani!

Ja eilen olin Myyrmäessä neulomassa. Sukka edistyi ja mieli keveni ikävän työpäivän päätteeksi. Kiitos kivat kaverit Kristiina, Angelique ja Hoo! Kuvia löytyy Kristiinan blogista.

3 kommenttia:

 1. Eikä: voi harmi tuo, mitä kerroit Ristipistoilijoiden blogissa! (Minullekin on joskus niin käynyt, tuleepi hylätty olo, vaikka periaatteessa on "pikkuasiasta" ja leikistä kysymys...)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että sait mieluisen mallin. Käsityöblogi-maailmassa on monia kivoja tuttavuusia, kuten esim. just Puikkopappi :-)

  VastaaPoista
 3. Suloinen tuo pieni kirjontakaappisi!
  Niin jouluinen:)
  Eikös olekin vaan kiva kun löytää jonkun oman jutun josta tykkää ,itse en ole yhtään kirjontakaappia tehnyt ja siksipä onkin mukavaa nähdä Sinun blogistasi miten nuo projektisi etenee..
  Sehän olisi tylsää jos kaikki tekisi samoja töitä..
  Meidän kolmen Emännän Ristipistokerhossa muut tädit tekevät valtavan suuria malleja
  ( esim. 50x70cm tms..),minä taas enimmäkseen pieniä näperryksiä.

  VastaaPoista