maanantai 20. syyskuuta 2010

Pientä edistymistä

Siis minimaalisen pientä edistymistä.... Sain kaksi ensimmäistä lehteä valmiiksi syysliinaani. Tämä ei ole ollenkan mun juttu. Liina oli heräteostos viime vuonna Tallinnasta. Kyllä siitä ihan nätti tulee ja pääsee se heti valmistuttuaan pöydälle, sopii näin syksyllä hyvin tunnelmaan. Mutta nuo jättikokoiset ristipistot alko ällöttää. Niitä on jotenki niin vaikeeta saada siististi. No, tiedänpähän varoa seuraavalla kerralla mitä ostelen!

Shoppelwolle pääsi myös puikoille. Taidan ottaa sen keskiviikkona mukaan kun suuntaan tänne. Suunnittelin jo matkustamistani kun samainen päivä sattuu olemaan myös autoton päivä. Ei olis ollu autoilun kans mitään ongelmaa kun fillarilla olen kulkenu työmatkat, mutta Myrtsiin asti en jaksa lähteä polkemaan varsinkaan kun illalla pitää tulla lasta nukuttamaan kesken tuon tapahtuman. No, bussissa on hyvä neuloa, saa nähdä edistyykö sukat yhtään... Ja kiva tietää, että ainakin Hoo on paikalla Myrtsissä, toivottavasti joku muukin tuttu sinne löytää!

5 kommenttia:

 1. Tarkoitus olisi edelleen raahautua sinne Myyrmanniin! Nähdään varmaankin siellä!

  VastaaPoista
 2. Oikein kauniilta ja syksyiseltä näyttää tuo kirjomasi liina,ihanat lämpimät värit..

  Joo,luulisi että painettuja pistelyitä olisi helppo tehdä siitä vain, mutta ne ovatkin aika haastavia pistellä.
  Minulla on odottamassa yksi painettu kukkatyö ja vielä eräs mulle kierrätetty pöytäliina(90cmx90cm)

  Aina kun teen ristipistoja tuntuu että työni valmistuu ihan liian hitaati...
  Eräässä Violariumista ostamassani mallissa onkin oikein osuva teksti "Passionemant, Brodeuse!"
  eli vapaasti ranskasta suomennos
  "Kärsivällisesti ,ristipistojen tekijä(kirjojatar) !
  Huokaus..hitasti ,hitaasti nämä valmistuvat mutta siinä kai onkin osa viehätystä..
  lopputulos aina palkitsee!

  Hauskaa neuletapaamista! :)

  VastaaPoista
 3. Tuosta liinasta tulee kyllä hieno, pistele vain sisukkaasti :).

  VastaaPoista
 4. Hih, mäkin aion tulla Myrtsiin! Pihinä tulen junalla edelliselle asemalle ja kävelen kilometrin, ja sama takaisin. On se aika hyvä säästö kun kahdenkilometrin kävelyllä säästää 8 euroa! Tapaamisiin.

  VastaaPoista
 5. Kiva, että tuli posti perille! Joulukortiksi minäkin mietin, että voisi sopia se...
  (Toivottavasti ei kuori ollut pahasti märkä: Meiltä täällä maalla posti napataan laatikosta, kunhan siinä on tarvittavat merkit ja laatikkoon laitettu lähtevästä postista kertova heijastin. Tuolloin toissapäivänä täällä oli mahdottoman kova vesisade koko päivän, eikä posteljooni huomannut napata 2 lähtevää kirjettäni laatikosta. (Ensimmäinen kerta koko 8 vuoden aikana, kun olemme tässä asuneet, että niin kävi! Taisi kaatosade häritä posteljoonin havaintokykyä.) Minäkään kun en huomannut, oliko posti käynyt vai ei, niin annoin kirjeiden odottaa laatikossa, kunnes isäntä sitten illalla vei ne kauppareissullaan lähikaupan oranssiin laatikkoon. Että koko päivän kirjeet olivat kosteassa ilmanalassa, joskaan eivät tietenkään suoraan sateessa ;D.

  VastaaPoista