sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Syksyinen viikonloppu

on mukavaa saada syksyiselle pihalle hieman syksyn väriä rakastamieni callunoiden muodossa.
Nyt, kun pihalta on korjattu kaikki ränsistyneet pihakukat on taas aika paneutua seuraavaan ristipistoprojektiin, joka on FIN-Ger RR:ssä Susannelle menevät ruusut.
Aika hyvin olen viikossa ehtinyt pistelemään, mutta nyt tahti hidastuu, sillä työt alkavat huomenna pitkän kesäloman jälkeen. Yritys on kuitenkin vielä kova saada työ lähtemään Minnalle ihan ajoissa, eli jo kahden viikon päästä. Jospa sen jälkeen ehtisi pistellä kotiin hieman jotain syksysitä, jota kaipaan sisustukseeni näin päivien lyhentyessä. Aloitettuna on (ollut jo yli vuoden verran tässä pisteessä) Tallinnasta 2009 reissulta tuotu pöytäliina, jossa on vaahteranlehtiä.
Ja aivan yhtä mieluisasti odotan ehtiväni pistellä myös tuon Ninnulta viime syksynä syyssettivaihdossa saadun Le Bonheur Des Dames kirsikka-mallin ja sen pariksi hankkimani marjasäilykemallin. Ne kun suorastaan huutavat päästäkseen keittiön seinälle.
Valitettavasti aika on rajallista. Tästäpä syystä saatte lukea tälläistä hassua tekstiä, sillä Bloggeriin tutustuminen vie näin paksukalloiselta immeiseltä oman aikansa! Kiitos kaikille kommentoineille, teitä on ilahduttavan suuri määrä, olen aivan hämmentynyt. Nyt lähden pistelemään niitä ruusuja vielä hetkeksi ennenkuin nukkumatti kutsuu luokseen.

5 kommenttia:

 1. Kiva kun perustit uuden blogin, niin sinua ei tarvitse aina kaivella esille Neulomosta :D. Rohkenen kyllä olla eri mieltä käsitöidesi valmistumistahdista ;).

  VastaaPoista
 2. Ruusu-ristipiston alku näyttää kauniilta.

  Ihania nuo valkoiset ruusut ja myös callunat.

  VastaaPoista
 3. Nätti ruusumalli! Minä olen jotenkin kärsimätön noiden kukkien suhteen, eikä tule niitä edes aloitettua sitten, vaikka ovathan ne toki kauniita ja "sisustuksellisia", nuo kukkapistelyt.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kukkia,sekä oikeat että nuo pistellyt!!
  Ruusupistelysi vaikuttaa ihan täydellisen hurmaavalta -tiedät miten paljon tykkään ruusuista:)
  Syysliina onkin nyt ajankohtainen ,mulla on tekeillä pieni kurpitamalli ( ei irvisteleviä Halloween-kurpitsoita vaan oikein hyvinkäyttäytyviä)
  Viikonloppuna laitan työstä varmaankin jo kuvan blogiin.
  Sanonpa uudestaan että on TOSI kiva kun oot nyt täällä Blogistaniassa että voin helposti käydä luonasi "kylässä".
  Niin ja kivoja nuo marja-aiheiset r.p-pakkauksetkin tietty!

  VastaaPoista
 5. näyttää niin kivalle tuo tuleva setti keittiön seinälle ja pöytäliinasta odotan valmsitumis kuvaa näyttää niin ihanan väriselle :)

  VastaaPoista