perjantai 8. lokakuuta 2010

Lämmittävä yllätys

Sain jo eilen ihastuttavan yllärin Huopatossuselta, KIITOS tuhannesti!

Aivan ihana calorimetry. Lanka on unelmanpehmeää eikä kutita ollenkaan. Pitänee kokeilla ratsastuskypärän tai pyöräilykypärän alle kuten tekijä ehdotti, on nimittäin hyvä idea.

Oma tekeleeni äidille edistyy hitaasti. Jumitin yhteen ihan helppoon kirjoneulekuvioon ja junnasin sitä monta päivää. Mutta hurraa, tänään sain sen satojen purkukertojen jälkeen täsmäämään. En ehkä sittenkään ole ihan dementoitunut vaikka pari päivää olen sitä pahasti pelännyt. Mutta, jatkan edelleen hiljaisuutta täällä blogimaailmassa, sillä toiveena olisi saada pusero valmiiksi jo ensi viikon Tallinan matkalle, jolloin juhlistamme äidin kuusikymppisiä, vaikka virallinen päivä onkin vasta kuun lopussa. Pahoittelen siis kommentointieni vähyyttä ja hitautta. Ja kyllä, luitte aivan oikein, lähden ensi viikolla Tallinnaan, kahdeksi yöksi!!!! Saas nähdä miten langanostolakon siellä käy....

3 kommenttia:

 1. Kiva kun tykkäsit Calorimetrystä ja käyttöideasta :). Vai Tallinnaan - on varmaan vaikeampi olla ostamatta lankaa kuin minun Teneriffalla, jonne suuntaamme parin päivän kuluttua :D.

  VastaaPoista
 2. Heh, kyllä matkalta saa tuliaisia tuoda, vaikka ostolakossa olisikin!
  On muuten tosiaan nättiä tuo neule.

  VastaaPoista
 3. Ihan yömatkalle, mä en oo ollut yötä siellä, pitäis varmaan.

  VastaaPoista