torstai 11. marraskuuta 2010

Jälleen tunnustettavaa

No kun langanostolakko lopahti jo Tallinnaan niin mitäs näistä pienistä.... Vältin yhden kiusauksen ja kieltäydyin kohteliaasti kutsusta tutustua Kristiinan mukana Granissa sijaitsevaan uuteen lankakauppaan. Arvasin, että siellä olis pakko hellittää kukkaron nyörejä, käykää itse kurkkaamassa tuolta Kristiinan blogista... Sen sijaan käväisin tänään Fiinaneuleessa ja tarkoituksena oli hakea tossunpohjia, joita tarttis saada ennen joulua. Tossunpohjat oli loppu, mutta Regian sukkalangat -10% tarjouksessa. Loput arvaattekin...

En ole koskaan kokeillut tuota Hand dyed effectiä ja olen niin monasti marissut yksiväristen ohuiden sukkalankojen perään,että oli ihan pakko... Samalla ostin 2,5 puupuikot kun olen niin tykästynyt samanlaisiin nro 2:sen puikkoihin... Stockalta löytyi tuo ristipistolehti, sitä ei Jumbon Stockan valikoimiin kuulu. Tässä näkyy lankojen iiiihanat värit paremmin:

Olen sentään saanut vähän lankaa tuhottuakin, vaikka mitään ihan valmista ei olekaan kuvattavaksi asti, mutta tälläistä on puikoilla:

Siis rumat punaiset sukat Jussista, en kyl pura enää, saa kelvata tollanen mallineule... Regia Cottonista (siitä Tallinnan tuliaisesta) on eka sukka valmiina ja se on kuulkaa aivan ihanan tuntunen jalassa. Vihreä kauluri on tulossa meidän juniorille, lankana on viime syksynä Menitasta ostettu superhalpa alpakkalanka. Että näin täällä. Langan määrä on vakio, jos jotain kaapista häviää niin heti tulee jotain tilalle! Meillä kävi muuten eilen myös hammaskeiju...
Iloista marraskuun jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Sortuminen on hauskaa. Minä tähtää Tampereen messuihin ja aion sortua siellä ihan urakalla, vaikka äskettäin järjestelin juuri lankojani ja tuumin, että tässä ei oo mitään järkeä.

  VastaaPoista
 2. Heikot sortuu elon tiellä ;). (Kävin eilen Menitassa...)

  Tuo superhalpa alpakka on varmaan samaa kuin minun hamstraamani. Se on kyllä mainio lanka.

  VastaaPoista
 3. Puupuikot . . sä vaan kirjotat puupuikot, nehän on Knit Pro puikot. Eikös ne ole hifistelypuikot;)

  VastaaPoista