maanantai 8. marraskuuta 2010

Utopian virkistysalue

Viikonloppua vietettiin siis tiukasti näpit liimassa ja niin sitä valmistui pieni kalastuskeidas Utopiaan. Työnjako oli seuraava; poika määritteli teiden paikat, hahmojen sijainnit jne ja minä liimailin niitä paikoilleen. Rakas mieheni auttoi myös, mm. taivuttelemalla kasveja oikean muotoisiksi ja liimaamalla puhalluskiekkaa tiehen..
Tätä kohdetta on mahdottoman hankala kuvata, kuvat meinaavat jäädä epätarkoiksi vaikka päällään seisois... Kameran takana oli mieheni, joka sai edes jonkinlaisia otoksia. Juna ei kulje vielä samalla tasolla muun maiseman kanssa, koska junaradan lopullinen muoto on vielä arvoitus.
Ja materiaalit loppuivat kesken, joten tälle alustalle on vielä tulossa niitty, jossa laiduntaa lehmiä, lampaita ja tietysti hevosia! Mutta moinen laajennus vaatii matkaa askartelukauppaan... Toistaiseksi siis Utopiassa vietetään leppoista kesäpäivää kalastellen...

4 kommenttia:

 1. Upea Utopia! Rakastan pienoismalleja. Oma nukkekotini on tosin jäänyt paitsioon ja sukulaislasten leikin kohteeksi... Ehkäpä pitäisi jouluksi se siistiä ja sisustaa :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä tulee hieno! Meillä vietettiin viikonloppua kädet limassa, kun naapuri kävi verkoilla ja toi meille muutaman kuhan :D.

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle haaste, käypä kurkkaamassa :).

  VastaaPoista
 4. Voi ihmettä!
  En ole ihan oikeasti koskaan ennen nähnyt tuollaista mini-maata,koko juttu on mulle ihan uusi.
  Toki tv.ssä on ollut joskus ohjelmia pienoisrautateistä ,mutta että oikea talo puutarhoineen ja ihana lampi kalastajille.
  On kyllä hieno!

  VastaaPoista