keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Syyspiristystä Minnalle

Tänä syksynä olen syyspiristänyt Minnaa. Kirjoitin vikaan kirjeeseenkin, että olipas mukava vaihto kun kerrankin tunsin kenelle olin paketteja lähettämässä. Minnahan on aivan ihana ihminen, johon tutustuin viime vuonna Kirsin järkkäämässä ristipistotapaamisessa. Kerroin jotain omia juttujani ja Minna siinä vieressä tokaisi, että "nyt kuulostaa tutulta, mä oon lukenu sun blogia!". Olin ihan äimän käkenä, mun blogihan oli sillon Neulomon puolella vielä. No ei siinä mitään, samanhenkisen ihmisen kanssa juttua luisti koko tapaamisen ajan ja nyt sain sitten Minnan parikseni Lennun järjestämässä Ristipistosyyspiristyksessä. Ja näin olen Minnaa syksyllä lahjonut:

Elokuussa lähetin ensin kortin ja pari lankatokkaa. Tohkeissani unohdin kuvata lähetyksen.
                          Sitten viimeistelyyn tarkoitettuja ruusuja. Ja taas oli kamera kateissa....

Syyskuussa olin jo hieman rauhoittunut ja maltoin kuvata lähetykseni, eli pieni muistikirja Minnan lempikukalla somistettuna.
Sekä vähän myöhemmin villasukat Janne-langasta Minnan varpaita lämmittämään.
Ja vielä syyskuussa tälläinen pieni peltirasia, tietysti Muumiaiheisena, koska Minna pitää Muumeista. Ja vähän lankaa Minnan lempiväreissä... Minna keräilee myös peltipurkkeja. Tämä nyt oli aika pieni, mutta ainakin sinnepäin... Ainakin siinä rasiassa voi säilyttää neuloja tai jotain.

Lokakuussa lähetin sitten pieneksi tyynyksi viimeistellyn Little House Needleworksin mallin Acorn Hill. Langat ovat muuten mallissa sanottuja Crescent Coloursin puuvillalankoja, mutta kurpitsojen oranssin vaihdoin DMC:n sävyyn, koska CC:n sävy oli melestäni liian vaaleanpunainen.

Lokakuussa illat jo pimenivät, joten Minna sai myös heijastimen (jonka unohdin kans kuvata...), tietty Muumiaiheisen!

Halloweeniksi oli tarkoitus lähettää teemaan sopivia viimeistelykankaita, mutta lähetys viivästyi postin lakon takia ja oli perillä vasta virallisen Halloween-päivän jälkeen. Ja Minnahan sen postasi, mutta minä sen postauksen lukemisen missasin... Luulin ihan oikeasti postin hukanneen koko lähetyksen....

Marraskuussa lähetin vielä koruommelsaksia keräilevälle Minnalle sakset kera saksikoristeen. Saksien väri nyt ei ole Minnan suosikkilistalla, mutta nehän ovat Roosanauha-kampanjan sakset, joten ajattelin, että hyväntekeväisyys on myös tärkeää ja lahjoitin sakset Minnalle ja osa saksien hinnasta menee siis ristasyöpätutkimukseen. Saksikoristeen kiinnitysnauhan sain muuten omalta piristäjältäni ekassa lähetyksessä!
Ja viimeisessä paljastuspaketissa lähetin Minnalle revontulihuivin, vielä kertaalleen ne onnettomat Halloween-kankaat, joiden luulin hukkuneen postiin, sekä Violariumista ostettua käsinvärjättyä kangasta ja Madeiran lankoja.

Eli on täällä kaikenlaista pistelty ja neulottu pitkin syksyä mutta julkaisuun tulivat nyt vasta kerralla. Kiva Minna kun tykkäsit piristyksistä, sinua oli kiva piristää!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania piristyksiä ja niin kiva kun joku neuloo minulle jotain, vaikka joskus tulee itsekkin jotain neulottua niin ei ikinä itselle :P Kiitos vielä kerran :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja paketteja olet lähettänyt :). Vaikka minäkään en pidä vaaleanpunaisesta, roosa nauha -tuotteita hankin hyvän asian vuoksi.

    VastaaPoista