tiistai 29. maaliskuuta 2011

Vuodet vierivät vol2

Juhlinta synttäreiden tiimoilta on jatkunut tänään. Heti aamusella avasin Ristipistoilijoiden synttäriswapit, jotka tulivat Pikeltä ja Puikkopapilta:

Ja olen niin onnellinen kun maltoin odottaa synttäripäivään asti. Ja mitä ihanuuksia paketeista paljastuikaan....

Piken paketista kuoriutui kortin kera ihana sinivihreän sävyinen pistelty pikkutyyny, kolme La Bonheur Des Dames-mallilehtistä (yksi suunnittelijasuosikeistani!),DMC:n mallilehtinen, kahta pistelykangasta, helmiä (nyt pääsen näitäkin kokeilemaan!), nappeja, lankapuolia, ihania liukuvärjättyjä lankoja ja sakset. Olen aivan mykistynyt! Kiitos Pike tuhannesti kaikesta tästä, tässä on niin paljon sellaista tarviketta jota en ole koskaan kokeillut, että meni todella nappiin!

Pappi Puikoissa-Outi lähetti niin ikään ylitsevuotavan ihanan paketin kevät-teemalla; kahta pistelykangasta, kahta viimeistelykangasta, kahta nauhaa, lankoja, pieniä viimeistelyruusuja, nappeja, DMC:n mallivihkonen, viimeistelyyn sopivia koristeita ja paketin nenäliinoja/servettejä, jotka sopivat askarteluun( nyt on pakko opetella se tekniikka kuinka noilla liinoilla askarrellaan, ei näihin mitenkään raaski niistää/servettinä käyttää) sekä kortin ja keväisen koristepistelyn. Tämäkin paketti osui ja upposi, sillä pidän linnuista ja nythän on kevät ja kevät on ihanaa aikaa!

Tässä vielä tarkemmat kuvat pistellyistä lahjoista:

Piken lahjatyynyssä lukee Croix de Coeur, Croix de Bonheur. En osaa kääntää mutta jotenkin se liittyy sydämeen ja onneen. Tyynyn takana on muuten saajan nimi, vuosiluku ja tekijän nimikirjaimet. Ja sopii muuten todella hyvin meidän olkkarin väritykseen! Oletko sittenkin Pike joskus vieraillut meillä???

Outin pistelemä kevätkoriste taas löysi heti paikkansa itseasiassa ikkunan vierestä, mutta kuvausteknisistä syistä kuvattu seinällä roikkumassa. Ja luulisin tuon tekstin tarkoittavan "onnen hetkiä".  Tämä sopii myös sisutukseeni juuri kevätteemaan, kun talon emännällä alkaa olla kukat ja puutarha mielessä ja aurinkokin alkaa vihdoin lämmittämään!

Olen aivan sanaton näistä molemmista paketeista! Ja yksi asia on aivan varma; vaikka muuten olenkin toistaiseksi vähentänyt näitä vaihtoja niin synttärivaihtoon otan jatkossakin osaa, sillä kuten Outi kortissaan kirjoitti; "vanheneminen on ilomme". Todellakin, ainakin jos voi odottaa tälläistä ihanaa lahjaylläriä! Kiitos molemmille!4 kommenttia:

 1. ONNITTELUT! Mä en tienny :(
  Ihania, ihania lahjoja olet saanut, tässä ja edellisessä postauksessa! Sulla on superystäviä. Ja ajatella, että pistelyissäkin on suosikkisuunnittelija, en olis osannut kuvitellakaan tuollaista. Kaikkea oppii;)

  VastaaPoista
 2. Voi meitä onnellisia -molemmilla niin paljon syntterilahjoja ettei yhteeen blogin
  päivitykseen saa sopimaan!! :D

  Molemmat paketit oli ihan uskomattomia,niin paljon kaikkea kaunista ja jännittävää!!
  Satiinilankoja en ole koskaan kokeillutkaan..

  Kyllä pikkuhiljaa alkaa tulla suosikkisuunnittelijoita ja oma makukin muuttuu
  väillä..

  Bonheur de Damen mallit on ranskailaisen tyylikkäitä ja usein värikkäitäkin.

  Violariumiin on tullut paljon malleja
  ihan uusilta suunnittelijoilta,
  mielenkiintoista!? Eikös olekin..

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet synttärionnittelut, ihania lahjoja sait!

  Mullakin on tuo kirja, olen siitä nimenomaan tuon Madonnan tehnyt. Sitä olikin niin kiva tehdä, että suunnittelin kovasti muitakin tekeväni, mutta eipä vielä ole "ollut aikaa" ;-)

  VastaaPoista
 4. Hyvää syntymäpäivää näin jälkikäteen :). Ihania lahjoja sait. On kuule vanheneminen mukavaa nykyään kun ottaa osaa näihin synttärivaihtoihin, on niin kiva rientää postilaatikolle kurkkimaan mitä kivaa saa ja keneltä.

  VastaaPoista