keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Uusi kesäpaita, ehkä....

Viime kesälomalla ostin Joensuussa käydessä Joen Langasta Fiorista Finoa, juuri sitä väriä, josta olin haaveillut jo pitkään. Nyt siitä neuloitui se pusero, johon ihastuin viime vuonna heti lehden kansikuvan nähtyäni.
 Leikkasin kuvasta pois nyrpeän ilmeeni, oli aika kylmä kun tuota kuvailimme pihalla....
Lopputuloskaan ei ole kovin mieleinen. Etukappaleen kaula-aukko on mielestäni liian avonainen. Jään miettimään meneekö tekele sen verran purkuun, että pienennän tuota kaula-aukkoa. Langankulutus toistaiseksi 485g, eli niukasti ollaan vielä varaston kanssa yli 45 kg:n... Tarkoitus olisi päästä alle 40 kg:n tänä vuonna, eiköhän se onnistu!

4 kommenttia:

 1. No tuota, kaula-aukkoonhan voisit vaikka virkata jotain kivaa niin että se pienenee. Neulekuvion tyylistä neliökuviota tai isoäitejä, vaikee selittää mikä mun visio on.
  Kyllä mä sen kantapään neuvon, mutta ku neulot sinne asti niin huomaa nuo kiilalisäykset ennen kantapäätä, siis vastaavat kuin toisinpäin neuloessa on kiilalisäykset. Pitää ottaa joku neulesessio . . .

  VastaaPoista
 2. Voi olla että kun ilmat lämpiävät ja saat vähän väriä pintaan, kaula-aukko ei vaikutakaan enää liian isolta. Tai käytät paidan kanssa oikein isoa kaulakorua. Tai sitten pienennät sitä kaula-aukkoa ;).

  VastaaPoista
 3. Voihan kaula-aukkoa pienentää, vaikka virkkaamalla. Väri on kyllä upea ja kaunis kesäinen paita. Joenlangassa on aina käytävä kun Joensuussa liikkuu, aivan ihana lankakauppa!

  VastaaPoista
 4. Hedelmäiset sävyt, ja neulepinta on nätti! Iso kaula-aukko voi tosiaan hellekeleillä tuntua mukavaltakin - ja voihan alla käyttää mukavuus-/käytännöllisyyssyistä vaikka narutoppia? Joku simppeli rapuvirkkauskerroskin kyllä kaula-aukkoa supistaisi?

  VastaaPoista