maanantai 11. huhtikuuta 2011

Katastrofaalinen ja ihana viikonloppu

Olen viettänyt jälleen yhden ikimuistoisen pitkän viikonlopun. Ikimuistoisen monestakin syystä. Olin tehnyt perjantain tunnit sisään joten hehkutin jo torstain Neuleharppujen keskustelukerhon tapaamisessa onneani.
Kuvan roskakasa on muuten ongittu Paellan käsilaukusta.... Etualalla minun sormikastekeleeni...

Ilta alkoikin lupaavasti, porukaa oli taas pilvin pimein, ihania neuleita puikoilla ja juttu luisti. Jouduin kuitenkin lähtemään kotiin hieman etuajassa, koska olo muuttui yllättäen huonoksi. Kotiin päästyäni olin vieläkin huonovointisempi, joten ei muuta kun nukkumaan. Keskiyöllä se vatsatuti sitten alkoi....

Jostain syystä ristipistotapaamisiin joissa olen joko emäntänä (viime vuonna!!!) tai lupautunut kuskiksi (tänä vuonna!) liittyy aina sairastuminen vatsatutiin. Niin tälläkin kertaa. Onneksi matkaseurani sai järjestettyä uuden kyydin Annin autolla ja minä sain jäädä yksin kotiin potemaan. Saatoin vain kuvitella kuinka hauskaa porukalla oli Violariumin ristipistoviikonlopussa. Ainoa lohtuni oli, että Rockettes luisteli Muodostelmaluistelun maailmanmestaruuskisoissa perjantai-iltana johtoasemaan...

Onneksi olo kuitenkin parani ja jaksoin lähteä lauantaiaamuna yksinäiselle ajomatkalle kohti Kauppilan maatilamajoitusta. Ajosää oli hyvä ja pääsin perille jo kymmenen maissa aamulla. Ja millainen pistelijöiden paratiisi paikka olikaan.

Paikka pursusi toinen toistaan ihanampia tekeillä olevia töitä ja mahtava naurun remakka kaikui heti ovelle kun kampesin kamoineni sisälle.

Osan porukasta tunsin jo entuudestaan, mutta mukana oli paljon uusia tuttavuuksia.


Violariumilla oli tietysti oma pikkuinen myyntipöytänsä, jonka luona porukka parveili todella ahkerasti, koitimmehan näet auttaa Lennun kanssa samalla kyydillä paikalle saapuneen Ritvan oloa ja ostaa pois mahdollisimman paljon tavaraa, että rouvat pääsisivät taittamaan kotimatkaa ehkä hieman tilavammin... Ritvalta oli meinannut loppua verenkierto jaloista tulomatkalla kun auto oli niin täynnä... Minä ainakin tein oman osani, mutta siitä myöhemmin lisää...

Aika kului todella rattoisasti sekä pistellessä, uusiin ihmisiin tutustuessa sekä muiden valmiita omia töitä ja vaihdoissa saatuja pistelyjä ihaillessa.

Ja lauantai-iltani kruunasi tietysti Rockettesien hieno luitelu toista kertaa peräkkäin maailmanmestareiksi ja Marigoldin hieno hopea!
Hei hei, traastui, dörtsi sai klöneen, Popeda JAU!

Tänään sitten ajelin Tarjan seurassa kotiin. Olipa ihanaa kun sai jutella melkein koko matkan jonkun muun kuin navigaattorin kanssa! Ja mikäpä viikonlopusta olisikaan enää puuttunut ellei sitten isäni synttäripäivä. Siispä illalla vielä kukkakaupan kautta isälle korttia ja kukkaa viemään. Kortti on pistelty viikonlopun aikana ja viimeistelty tänään.... Aina ajoissa valmista.... 

Kiitos Lennulle pistelyviikonlopun järjestelysitä, kaikille mukavasta seurasta ja Tarjalle kotimatkan rupatteluhetkestä! Tämä vaikutti nyt siltä, että pitää päästä uudelleen kun seuraava tapaaminen järjestetään! Seuraavassa postauksessa sitten ostoksia, arpajaisvoitto ja muuta tähän reissuun liittyvää!

12 kommenttia:

 1. Ihana on tuo korttisi! Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 2. Hienoa että selvisit taudista niin nopeasti että pääsit ristipistoilemaan samanhenkisten kanssa :).

  Kortti on hieno.

  VastaaPoista
 3. Ihana raportti, kiva kortti! Ja kiva oli nähdä!

  VastaaPoista
 4. Ah, raporttiasi tosiaan odottelin, tuleekin sitt jatkokertomus;)
  Ai että pitää ihmistä tolleen koetella, ku on sopinu jotain niin tauti iskee:( Onneksi selvisit vähällä vahingolla ja pääsit kuitenkin mukaan.
  Kiva, meillähän on ollut mukavat lauantaipäivät.
  Kiitos kommentistasi. Mä olisin sua kysynyt meidän matkalle mukaan peruutuspaikalle mutt onneks kerrankin muistin, että sull oli jo muuta kivaa.

  VastaaPoista
 5. Olipa kiva tavata =) Onneksi toivuit nopeasti vatsataudista ja pääsit vielä tunnelmaan mukaan =D

  VastaaPoista
 6. Minä täällä jo odottelin että koskahan
  saan lukea raportin r.p-viikonlopustanne :)

  Hyvä että sentään pääsit sinne,olisi ollut tosi kurjaa jos sun olisi pitänyt tyhmän taudin takia pitänyt
  jättää reissu väliin.

  Varmasti kiva nähdä tuttuja bloggaajia ja kaikki upeat työt ihan oikeasti
  .
  Lennulla oli Violarium mukana Evijärvellä viikko sitten ja ihanaa oli nähdä tuotteetkin ihan kädestä pitäen.
  Ostin mm.Mains et Merveilles lehden jossa oli pitsimalleja ristipistoilla,niin kauniita!

  VastaaPoista
 7. Sairastelit myös Tampereen kässämessureissun aikoihin. Toivottavasti Tallinnaan päästään ilman sairasteluja.

  Hyvä, että toivuit nopsasti ja pääsit hehkuttamaasi viikonloppuun.

  VastaaPoista
 8. Toivuit kyllä ennätysnopeasti; kiva, että pääsit joukkoon mukaan, ja mukavaa oli nähdä "livenä" :)

  Hauska onkimies :D!

  VastaaPoista
 9. Ai niin sulla kävi! Hyvä kuitenkin että pääsit mukaan pistoilemaan, joskin aiottua myöhemmin. Ja siis miten niin jouduit lähtemään Jumbosta etuajassa, ihanko ennen yhdeksää ;D ? Muistaakseni jäit vielä paikalle klo 20.30 kun minä ja Nele lähdettiin...

  VastaaPoista
 10. Onneksi tosiaan toivuit nopeasti ja pääsit mukaan :) Oli kiva nähdä pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
 11. Hyvä ettei sinulla peruuntunut ihana viikonloppu. Voisin laulaa että "Siellä kaikilla oli niin mukavaa, voi jospa oisin saanut olla mukana...". Kiva on ollut lukea näitä kertomuksia niin että tunnelmaan olen päässyt kuitenkiin mukaan:)

  VastaaPoista
 12. Viikonloppu oli varmasti mukava!!! :)

  VastaaPoista