perjantai 15. huhtikuuta 2011

Pussukka Pikelle

Kuten jo aiemmin mainitsin sain Pikeltä viime viikonloppuna Lizzie Kate-malleja, joita Pike avokätisesti jakeli kaikille halukkaille. Pakkohan sitä on jotenkin tuollaisesta anteliaisuudesta kiittää ja toisaalta kun sain käsiini Violariumista tilaamani ihanat pitsivetoketjut ja niitäkin piti kokeill syntyi tämä.
Eikä menny niinku Strömsössä...
Kirjoin koneella farkkukankaalle kuvion. Mittasin tarkkaan suoran kulman (liitujälki näkyy kuvassakin...). Silti kuva on vinossa. Eikä "kehystyskään" oikein erotu, olis pitäny valita joku muu vihreä tuohon tilalle tai kokonaan toinen väri.
Noh, aina ei voi onnistua. Onneksi Pike on kiltti ihminen ja ymmärtää... Vetoketjusta tuli ihan hauska, näitä vois vaikka tehdä lisää...

7 kommenttia:

 1. Ei ehkä mennyt niinkuin Strömsössä :-) mutta ihana pussukka joka tapauksessa, eikä missään nimessä kuulu "ei ehkä mennyt..."-katergoriaan!

  VastaaPoista
 2. Kaunis ajatus antaa kiitos-lahja Pikelle.

  En huomannut pussukan kuviossa mitään vikaa ,ihailin vaan hienoa kone-kirjontaa
  ja somaa vetuketjua :)

  VastaaPoista
 3. Voi en lainkaan huomannut mitään vinoutta - ihana pussukka ja nyt Pike miettii mitä pikku juttuja sinne piilotan :) Kiitos vielä, Virpi!

  VastaaPoista
 4. Kyllä oli nätit pistelyt ihan oikeasti nähtynä. Ei täältä ruudun takaa niin hahmota kuinka tarkasti pistot on tehty, siis pienen pientä piperrystä.
  Eikös mun pitänyt sulle jotain näyttää, tai tuoda tai kertoa ku tavataan? Taisi unohtua koko juttu. Kivaa oli höpötellä mutta tuksua en kato enkä lue vieläkään, hyvät raportit annoit niin ne riittäkööt;)

  VastaaPoista
 5. Kiva pussukka ja ompelutaidottoman silmin ihan mahdottoman taitavasti tehty :).

  VastaaPoista
 6. Höh, täähän on niin hiano, ettei mittää muttia! Ja tuli pitsivetskarikin kokeiltua. Minulla on vielä kokeilematta, vaikka värejä onkin melkisteensä joka sorttia.

  VastaaPoista
 7. Kylläpä siitä tuli ihana pussukka! Tässä tuo pitsivetskari pääsee oikeuksiinsa. En oikein osannut hahmottaa miltä se valmiina näyttää, mutta on niin hieno että täytyy kai kokeilla itekin.

  VastaaPoista