lauantai 2. huhtikuuta 2011

Plussaa ja miinusta


Olin tänään Soukan Menitassa Sytomyssytapahtumassa. Neuloimme myssyjä Husin alueellelahjoitettavaksi. Sain itse valmiiksi kaksi myssyä, molemmat ovat noin 5-7-vuotiaalle lapselle sopivia, neulottu Fiorista Finosta ja lankaa kului 40g/myssy. Myssyistä tuli hauskasti erilaiset.

Malli on Neulelehti Ullasta, Dusty Hill.

Perjantaina ostin kauppareissun yhteydessä 7Veikkaa yhteensä 4 kerää. Tarkoituksena on neuloa koesukka, johon neulon eri aikakausien 7veikkaa, Jussia ja kilpailevan valmistajan Jannea. Katsotaan sitten onko langoissa oleellista eroa kestävyyden/nukkaantumisen yms suhteen. Tästä projektista jatkossa lisää.

Noin muutoin, ensi viikonlopun ristipistotapaamista odotellen. Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!


4 kommenttia:

 1. Voi vitsi ku hyvä idea tuo koesukka. Hienoa kun viitsit sen toteuttaa. Mutta ei kait koesukkaan/pariin olis tarvinnu 4 kerää 7v:tä ostaa?

  VastaaPoista
 2. Minunkin piti tulla tapaamiseen, mutta en sitten ehtinytkään jäädä. Jätin kyllä valmiit myssyni keräykseen.

  VastaaPoista
 3. Kivanväriset myssyt tuli, varmaan mieleiset aikoinaan käyttäjilleen.

  Hyvä koesukkaidea!

  VastaaPoista
 4. Juu Kristiina, ei tartte neljää kerää lankaa, mutta ideana onkin se, että on olut epäilyä, että Novitan langoissa on myös värillä väliä ja osa väreistä nuhjaantuu helpommin kuin toiset. siksi ostinkin kolmea eri väristä Suomessa tehtyä lankaa ja yhtä ulkomaista raitaväriä. Ja arvaa oliko ihana nautinto valita niitä värejä kun en ole moneen kuukauteen ostanut kerääkään lankaa =)!!!

  Ja hitsi Huopatossunen! Missä välissä sä piipahdit Menitassa???? Sua ihan kaipailinki, mutta en todellakaan huomannu et olisit edes kävässy! Olinko möä niin keskittybny siihen tikutukseen???

  VastaaPoista