maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kevyet sormikkaat

Kevät tuli ja minulla on nyt uudet keväiset sormikkaat.

Lanka on Regia Cotton ja sitä kului vaivaiset 50g. Ja sormikaspuikot oli ihan mukavat. Ehkä pari senttiä laittaisin lisää pituutta jos saisin itse suunnitella. Tai sitten kun seuraavia sormikkaita neulon niin voi olla, että puikkojen pituus tuntuu jo ihan passelilta. Nämä sormikkaat on kyllä niin hyvät, että neulon varmasti pian toisen parin. Kokeiltu on näitä tänään, oikein loistavat kun pyöräilee tuulisella säällä.

Sain tänään myös aivan ihanan tuunatun pääsiäiskortin Kirsiltä. Aivan ihana tuo virkattu reunus, aivan loistava idea! Kiitos Kirsi tästä yllätyksestä! Aivan uskomatonta kun posti tuo tälläisiä ihanuuksia ihan yllättäen.

5 kommenttia:

 1. Kivannäköiset käsineet; erinomaisen hyvä väri!
  Katselin tuolla Maijan blogissa, että olit kysynyt lankavahasta. Ainakin Kirjokkaasta saa: täältä.

  VastaaPoista
 2. Hyvä,hyvä,Outi ehtikin jo tänne neuvomaan.

  Metalli/ tai " blending filament" efektilankojen pistelemiseen lankavaha on ihan mahdottoman kätevä ,se vähentää takkuja ,kierteisyyttä ja langat liukuvat helpommin kankaan läpi :)

  Pirteitä virakttuja Kukkoja niin suloinen kortti Kirsiltä.
  Ja todella hienot sormikkaat,niin keväiset !

  VastaaPoista
 3. Onpas tasaista neuletta ja juuri sopivan kokoiset :).

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kauniita töitä täältä löytyikään! Kukot ovat aivan ihania ja ohuet sormikkaat ovat ainakin täällä vielä ilta- ja aamulenkeillä tarpeen.

  VastaaPoista
 5. Kauniit käsineet. Joskus ajattelin, että käsineitä on kauhean vaikea kutoa, mutta kun sitten kerran tein sellaiset, niin totesin, että se onkin yllättävän mukavaa :)

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista