sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Katrin synttärit

Toinenkin vaihtoparini synttäriswapin tiimoilta osui kesäkuulle, eli Katri vietti synttäreitään perjantaina. Ja tämmöinen paketti lähti matkaan:

Kassiin olen pistellyt ulkotaskuksi LHN:n Garden pleasures- mallin, kuinkas nyt muutenkaan näin keskikesällä....

Mukaan tein myös ommellun pussukan, johon päätin virittää vetoketjun (paha virhe!). Vetoketjun ompelu tuollaisenn pussukkaan menee yli mun ymmärryksen. Pussin kangas on pellavaa, mutta sellaista vaatepellavaa, eli kirjoin kuvan koneella, koska luulen, ettei tuohon tulisi tasakokoisia ristipistoja.

Muuten paketissa oli sitten Atalien silkkilankaa, vähän pistelykangasta ja jotain pientä viimeistelyyn sekä Les letres de mon jardin-malli Katrin toivelistalta (tästä se puutarhateema siis tähänkin pakettiin...).
Lopuksi kuva viikonlopunviettopaikastamme Savonrannasta, viikontakainen sorsapoikueen poikastilanne; yhdeksän somaa palleroa.
Tänä viikonloppuna sorsapoikuetta ei näkynyt koska talonväki oli viime viikolla veneilemässä. Luultavasti sorsat palaavat juhannukseen mennessä ranskanleipäapajalleen. Lopuksi viikontakainen kuva omalta pihalta; atsalea komeimmillaan:
Tämä kukinta ei lämpimästä säästä johtuen kauaa kestänyt ja nyt sade on hakannut kukat maahan...
Ihanaa alkavaa viikkoa kuitenkin kaikille!

3 kommenttia:

 1. Huh, oikein pelästyin, kun kommentoit tuosta synttäripaketista, mutta eipä hättää, näemmäs. Loppujenlopuksihan vain kassi-idea on yhteinen, ja kassejahan aina tarvitaan, useampikin :).
  Voi että, sulla on tommonen hieno ompelukone, joka osaa kirjoakin! Mulla on vain peruskone ja sitten vielä peruskoneempi (eli semmoinen, jolla ei saa kuin suoraa ja siksakkia - perintönä saatu. Tuolla toisella saa sentään edes napinlävet, vaikken minä niitäkään siististi osaa...) - Niin, ja sitten pari polkukonetta, ja niillähän saa vain suoraa :D.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset vielä kertaalleen! Kassi-idea molemmissa paketeissa oli vallan riemastuttava, tällaiselle kassifriikille... Mahdoinko kuinka paljon Ikaalisissa puhua asiasta, kun te molemmat tuollaisen idean saitte?! Olen siis niin kassista kuin pussukasta ja kaikesta muusta mukana olleesta kovin otettu! Pistelykin on niin hirmuisen ihana!

  VastaaPoista
 3. Hieno lahja Katrille, ihana kassi ja pussukka.

  VastaaPoista