maanantai 20. kesäkuuta 2011

Neulomon kesäkassivaihto

Jo kolmatta vuotta peräjälkeen osallistuin Neulomon kesäkassivaihtoon. Joka vuosi olen saanut todella kivan kassin, niin tänäkin vuonna. Piitsu77 on tämän paketin takana, joka siis saapui ilokseni tänään:
Tänä vuonna esitin kassin tekijälle yhden toiveen, että kassin kantohihna olisi tarpeeksi pitkä olan yli heitettäväksi. Ja tässä kassissa hihna on sitten täydellisen pituinen. Lisäksi vuorissa on sisätasku ja yläreunassa neppari. Ja vaikka en laittanut mitään väritoivetta niin niinhän se osui ja upposi tänäkin vuonna, katsokaa vaikka:
Tässä olen juuri ratsastustunnille lähdössä.... Ihana kassi, joka on jo käytössä ja sinne mahtui "pieni" käsilaukunsisältöni sekä pikku ostokset lähikaupasta! Kiitos tuhannesti Piitsu!

Itse tein kassin Saaruskalle (ei blogia). Saaruska toivoi, että ottaisin kassin kanssa huomioon jotenkin hänen tässä kuussa 10 kk täyttävän tyttärensä. Värimaailma oli täysin vapaa. Mietin ja pähkäilin ja päädyin lopulta seuraavaan;
Tein Saaruskalle kassin, jonka vuorissa on nallekuosi. Kukat virkkasin "Antaa kaikkien kukkia"- kirjan ohjeilla. Pikkuneidille ompelin oman pikku kassin tuosta samaisesta vuorikankaasta;
Koko on suunnilleen sellainen, että mahtuu uintikamppeet mukaan.

Ja nyt, huh ja huokaus. Kaikki vaihdot on tehty, lähetetty ja menneet perille. Nyt on aika keskittyä omiin juttuihin vähäksi aikaa. Ja kuten ehkä aikaisemmasta kuvasta huomasitte, pihamme on alkanut viidakoitumaan... Nyt siellä kukkii paitsi ylemmän kuvan tiikerinliljat (mummin vanhan mökin pihalta siirretyt) sekä tämän kesän uusin tulokas, eli rohtoraunioyrtti, joka onkin varsin kaunis ja erikoisen oloinen kasvi.

9 kommenttia:

 1. Ihania kasseja. Ompelukonekuume nousussa.

  hoo

  VastaaPoista
 2. On kyllä hienoja. Peittoaa Marimekot mennen tullen ;). Mutta hei, mitä sun kasvoillesi on tapahtunut, ei meinaa tunnistaa??? :D

  VastaaPoista
 3. Hienoja kasseja kaikki :) Lapsuudenkodissani oli tiikerililjoja ja ne ovat minusta hienoja. En vain ole löytänyt omasta pihasta niille sopivaa paikkaa.

  VastaaPoista
 4. Kiva, että kassin väri oli miellyttävä ja hihnakin sopivan pituinen.
  Tytär (12v) kysykin, et äiti eihän tää on marimekon kangasta, kuulemma voisi erehtyä. :)

  VastaaPoista
 5. Upeita kesäkasseja kaikki! Nyt sitten selvisi tuon kukan nimi. Mulla kasvaa myös pihamaalla tuo kukka ja sen nimeä olen kysellyt monilta eikä kukaan ole sitä tiennyt. Muuten se on kyllä kova leviämään, että kannattaa miettiä mihin sen istuttaa.

  VastaaPoista
 6. Remontin yms. kiireen takia oli jäänyt kaksi upeaa päivitystäsi kommentoimatta :)

  Ensinnäkin Katrin lahja oli runsas ja pistely niin suloinen..minä laitan taas kesäksi oman Gerden Pleasures-rasiani pistelypöydälleni.
  En voi olla edelleenenkin ihailematta miten tasaisilla pikku-pikku pistoilla sen oletkaan kirjonut ?! :)
  Käytätköhän aina kehystä pistellessäsi?


  Kesäkassit ovat myös upeita ,arvaat että huokailin ihastuksesta kun näin vaal.punaisen kukka-unelmasi.
  Virkatut kukat ja nalle-kuosinen lastenkassi onkaikki niin hienoja ideoita.
  Mahtavan kokoisia jo nuo Sinun auringonkukat :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita kesäkasseja:) Leppoisaa Juhannusta! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 8. Vai muka viidakoitumassa; näkisitpä vaan :D

  Kivat kassit, ja suloista tehdä pikku nallekassi myös :)

  VastaaPoista
 9. kiitokset ihanista kasseista ;) vielä ei uimakamppeilta olla kassiin ahdettu, mutta lelut ja neidin ruuat kyllä kulkee varsin näppärästi mukana ;) -Saaruska-

  VastaaPoista