lauantai 4. kesäkuuta 2011

Jo joutui armas aika

Siitä on vierähtänyt tovi jos toinenkin kun on istunut koulun kevätjuhlassa, mutta tänään istuimme kun poika päätti ensimmäisen luokkansa. Opea pitää aina muistaa, joten ompelin kahvikassin sinisessä sävyssä, sillä ope on usein pukeutunut siniseen. Kassin sisään sitten kukka, joka oli pojan valitsema kauniinvärinen uudenginean liisa. Ja kun hajamielinen olen niin koko komeus oli jo opettajanpöydällä kun muistin, ettei siitä tullut otettua lainkaan valokuvaa. Siis paniikkikuva näytille, että jotain muutakin on tehty kuin vain puutarhatöitä...

Ja puutarhatöitäkin on tietysti tehty, mutta lähinnä sitä kastelua ja erilaita nyppimistä. Tänään raksin pelargoneista pois kaikki kuivuneet lehdet ja kukinnot. Tässä yksi suosikeistani, ostettu tänä vuonna ihan vaan Plantagenista.

Rodot ovat suosikkejani ja tämä on ehdottomasti meidän pihan kaunein yksilö.

Seuraavaksi on vuorossa rp-aiheinen postaus. Kunhan huominen päivänsankari vaan saa avattua pakettinsa, joka meni perille hyvissä ajoin jo tiistaina!

3 kommenttia:

 1. Teillä oli ekat kolunpäättjäiset, meillä jo kuudennet. Oli tosi haikeaa kuunnella kun kuutoset ja ykköset lauloivat toisilleen jäähyväislaulua.

  VastaaPoista
 2. Kiva sininen kahvi-kassi,nuo kassit ovat ihan parhaita ,ostin itselleni "Juhla-Mokan" srk.n myyjäisistä ja on kyllä ihan paras kauppakasi.
  Menee monta isoa limu-pulloakin kerralla..

  Kauniin värinen pikku-pelargoni ja upeasti tosiaan kukkii alppi-ruusu oikea pihan Prinsessa :)

  VastaaPoista
 3. Kouluvuosi on taasen takana ja suvivirren aikana herkistytty :) Meillä nuorimmainen päätti nyt ala-asteen, niin se aika vaan vauhdilla menee eteenpäin. Kivan kassin on ope saanut, ja upeita kukkia pihallasi kasvaa silmänilona. Ja voi hyvät hyttyset mitä ihanuuksia tuossa alempana onkaan... ihan meinasi mennä kuolaamiseksi kun niitä tutkailin... ;) Aurinkoa päiviisi toivoo Hilima

  VastaaPoista