tiistai 7. kesäkuuta 2011

Piken synttäripaketti

Ensimmäinen osani synttärivaihdosta tehty, sillä pakettini löysi perille Piken luo kun Pike juhli synttäreitään sunnuntaina.

Pikelle oli erityisen kiva kasata lahjaa, koska olimme juuri tavanneet Lennun ristipistoviikonlopussa keväällä. Pike pitää monenlaiseta ja aiheeksi valitsin, kuinka ollakaan puutarha-teeman, eli pistelin LHN:N Little women-sarjasta tuon puutarhanhoito-osion.

Ja Lennun rp-viikonloppuna näin aika paljon tälläisiä viimeistelyjä ja Lennu oikein kädestä pitäen näytti kuinka näitä tehdään niin rohkaistuin sitten itsekin ja lopputulos on tässä. Takapuolen kangas oli löytö Tampereen messuilta.

Koska Pike arvostaa muutenkin käsitöitä ostin meidän töissä myymässä käyvältä sokealta punotun korin, johon virkkasin liinan.

Mukaan laitoin vielä vähän nauhaa ja nappeja, kangasta ja Atalien silkkilankaa sekä Lillipointsin Suklaa-mallin. Pakettiin kuului vielä kortti, suklaata japussillinen herneitä, jotta Pike ehtii vielä laittaa omat herneet kasvamaan täksi kesäksi, mutta nämä unohdin kuvata.....

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva ja iloinen paketti ja hurmaavankesäinen pistely; varmasti Pike tykkäsi! (Kukapa ei :).)

  VastaaPoista
 2. Hirmuisen kivan paketin kokosit Pikelle. Pistely on ihana ja nätisti viimeistelty, ihana taustakangas :-) Tuo kori on myös tosi kaunis virkattuine liinoineen.

  VastaaPoista
 3. Ihan "Sinun näköinen " ihana ja upea synttäri-paketti Pikelle!
  Tietenkin LHN-malli on "Gardening" ja taustakangaskin upean rehevää kesän vihreää niin kuin puutarhurin tekemässä pistelyssä kuuluukin.
  Kori ja pitsiliina tekevät tästä ihan täydellisen ! :) :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan paketin pikelle kokosit. Tosi kiva tuo Gardening!

  VastaaPoista