perjantai 2. syyskuuta 2011

Harjoittelua pitsivetoketjuilla

Ostin keväällä Violariumista koko joukon pitsivetoketjuja ja sitten alkoi ihmettely kuinka niitä käyttäisin. Pike sai ensimmäisen kokeilun ja kun Rouva Lumiruusu unohti kynänsä tänne meille viime viikonloppuna päätin palauttaa kynän postitse. Ja mitä sitä nyt yhtä kynää lähettämään vaan laitoin koneen kirjomaan samalla kun kirjoin hassutustöitäni.

Tähän pussukkaan sain tehtyä vuorenkin. Ihan en vieläkään tiedä kuinka se vuori pitäisi ihan oikeasti tehdä, mutta olen lopputuloksen jokseenkin tyytyväinen. Kyllä tälläinen pussukka menee jonkinlaisena projektipussukkana.

Pihalla auringonkukat tavoittelivat taivasta. Viimeinen on kukassa, sitkeästi alkuviikon sateesta huolimatta. Noin muuten meillä on sota kasvihuoneessa. Hiiret johtaa 5-3. Eli ovat nakertaneet pilalle 4 tomaattia ja yhden kesäkurpitsan, minä taas olen saanut saaliiksi kolme hiirtä....
Aurinkoista viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Väkersin pitsivetoketjua kanssa tässä päivänä muutamana, ja paikalleen meni, kun jaksoi tuumia (ja purkaa kerran, kun ympärillä olevien kankaiden kuviot menivät vahingossa väärään suuntaan = ylösalaisin...)
  (Ja muuten, hei, ei siinä tekemässäni neulavihossa ole mitään kirjoitusnauhoja, kaikki tekstit on kankaassa tai pistelyissä, joten piti olla helppo nakki. Kunhan vain leikkaa sopivankokoiset kangaspalat ja kohdistaa niiden kuviot oikein... Taisi olla vaan huono päivä...)

  Taas kadehdin tuota sun konekirjontajuttua, tulee niin makeeta jälkee!

  VastaaPoista
 2. Mähän voisin tilata sulta tuommoisen pussukan puikoilleni =)
  Mahtavan mittainen auringonkukka!

  VastaaPoista
 3. Kaunis pussukka, kauniin värinen:) Jestas kuinka upeita auringonkukkia,hih, nuo eivät pelkällä substralilla ja rakkaudella ole kasvaneet, oot tainnut laulaa luikauttaakkin niille:) Lupsakkaa viikonloppua ja väririkasta syksyä! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 4. Onnea taisteluun hiiriä vastaan. Meillä ei näy eläviä hiiriä, vaikka liikkuvat loukut niitä päivittäin löytävätkin :D

  Minulle kaikenlainen ompelu on niin mahdotonta että en osaa edes arvata miten vaikeaa on ommella pitsivetoketju ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vielä tätäkin kautta,otin pussukan heti käyttöön- kangaspussin sisällä pysyvät työt paremmin suojassa silkinhienoilta ,pitkiltä kissankarvoilta jotka leijuvat sisään laatikoihinkin .)
  Sohvalla pistellessäni nätti pussukka on ilo silmälle :)

  Vai hiirulaisia!!?- Selvä syksyn merkki..olisko naapurissa kissaa??

  VastaaPoista
 6. Joku tuolla ensi vuoden RP-Hassutteluryhmässä (yahoon) keksi, että hän tekisi tammikuun ekana 15 pvänä uudet Hassuttelualoitukset, ja tekisi loppuina tammikuun päivinä vanhoja UFOja. Ajattelin ottaa vinkistä vaarin, ja kokeilla jotain samanmoista. Alkaa niitä Ufoja olla vaikka tammikuun jokaiselle päivälle, mutta kylläpä luulen silti Hassuttelevanikin :D.

  VastaaPoista